Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

A múlt emlékei…

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/28/2009 2 megjegyzés
Ma már szabadságon vagyok és a héten jelenleg a pihenés a legfontosabb számomra. viszont ma minden képen el kell mennem az autószerelőhöz, mert lejár a kisautó műszakija és meg kell hosszabbítani. A téli gumikat is le kell cserélnem, de azt majd “I” –el megbeszélem, mert náluk vannak a téli gumik.
Délután kimegyek nagymamámhoz egy kicsit, mert már többször hívott, hogy régen látott. Ha még nem írtam, akkor megosztom, hogy édesanyám meghalt és apám eltűnt, így a nagyszüleim neveltek fel.
Kyle Clarke
Én Csömöri vagyok és ott is nőttem fel. Budapest mellett van, Pest megyében kb. 6000 lakossal. Könnyen megközelíthető és eléggé nagy növekedésen ment át az elmúlt 5 évben. Szerintem kicsit unalmas egy nagyközség, de azért ha tehetem visszaköltözöm oda. Csöndes és kedves emberek laknak ott. Mikor meglátogatom a nagyszüleimet olyan jó érzéssel megyek el az általános iskolám előtt, a sportpálya mellett ahol évekig játszottam kézilabdát és éltem át a győzelem, illetve a vereség élményét. Bemegyek a régi kedvenc kisboltba, ahol még mindig Aranka néni ül és árulja a túró rudit, vagy a templom mellett ahova minden vasárnap reggel a nagymamám elküldött ministrálni, pedig nagyon nem szerettem… szóval Csömörön mindig jó emlékeim jönnek elő.
Parkour3
Megjegyzem, hogy most jól érzem a bőrömben és rendben vannak körülöttem a dolgok, így ha valaki úgy véli, vagy gondolja a soraimból, hogy valami féle depresszióban vagyok, az téved. Tényleg minden rendben van most! :-)
Kellemes napot mindenkinek! :-)
53j 53qe Ari2 Ari6 sebastian_f8 6a00e54f0a235a883401156fbbb474970c-800wi
| edit post

    Hírdetések
    -------------------------