Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Egyedül, de vannak barátaim

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/21/2009 1 megjegyzés

Azt biztosan tudom jelen helyzetemről, hogy nem alakul valami jól a magánéltem. Nincs sem udvarló, Én sem udvarlók senkinek és nem is érdeklődik irántam senki. Hogy miért lehet ez? Hm.. ez a kérdés minden héten többször is eszembe jut, de azt hiszem, hogy sosem fogom megtalálni rá a választ. Teljesen nyitott vagyok minden közeledére, a világra a változásra, de akkor sem történik semmi.
Már több hónap is eltelt azóta, hogy valaki mellett keltem volna fel, akihez odabújhattam és jelenleg úgy érzem, hogy még több hónap el is fog telni, amíg újra érezhetem. Na de most ez van, nem sajnáltatom magam, csak gondoltam megosztom veled, hogy még mindig magányban élem életem. :-)
Más: lassan itt van a születésnapom és mint minden évben most is azt tervezzük, hogy elmegyünk bulizni közösen a barátaimmal. Amikor megkérdezte „O” és Pityu, hogy kiket hívjanak el, rajtuk és a párjukon kívül nem igazán tudtam mást mondani. Persze ott van „T”, de Ő sem hívott soha és nem is igazán ugyan azt jelenti nekünk a „szórakozás”, illetve mostanában már csak telefonon beszélünk, ugyan is nagyon elfoglalt 1 órás sétához! Akkor ott van „R”, Ő annyira rokker, hogy belehalna, ha velünk kell jönnie, inkább majd külön felköszönt. Hm, ki van még akit elhívhatnék….??? Nemeszisz…Ő jön! Még szép!!!! Olyat táncolok vele, hogy az összes pasi engem fog irigyelni! :-))

Azt hiszem ennyi… nem is kell nagy tömeg :-)
Netán ha valaki kedvet érzett, hogy eljöjjön akkor jelezze Emil-be és megírom mikor és hol leszünk.

Na jócakát!

4000 10000 11000 12000 Josh 02 Josh 03  Josh 05 Josh 06 Josh 08 Josh 09 Josh 10 Josh 12 Josh 13
| edit post

    Hírdetések
    -------------------------