Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Köszönöm Dan!

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/15/2009 3 megjegyzés

Eléggé sok munkám volt a héten, így nem nagyon volt időm írni a blogomba. Ígérem ha lesz időm, akkor folytatni fogom a történetemet is és írok újabb eseményeket!

Annyit előlegben drága blogom, hogy nem csak "magánéleti" téren kell átgondolnom pár dolgot, hanem rendezni kell a soraimat anyagi és ismeretségi téren is. Talán ez most a megpihenés és a gondolkodás ideje... nem is bánom, úgy is a munkámra akarok most koncentrálni. Jelenleg nagyon fontos az életemben, mert végre azt csinálom amit szeretek.

Tegnap írt nekem Dan Skinner és küldött pár csodálatos képet! Szeretném megosztani mindenkivel és gratulálni Daninek a csodás képekért! Ma feltöltök egy pár képet és holnap pedig a "művész" fotói közül fogok feltölteni egy párat, hogy Te is meg tud csodálni. Tényleg szépek!

Kellemes estét mindenkinek!

a_nice_day_for_some_bondage_by_danthedanimal abandonment_by_danthedanimal cgb_by_danthedanimal Display_by_danthedanimal fortynine_twentyfive_by_danthedanimal jnbw_by_danthedanimal John_Paul_by_danthedanimalKM_by_danthedanimal Luminescient_Bed_by_danthedanimal spying_on_the_professor_by_danthedanimal That_Morning_Moment_by_danthedanimal

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------