Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Itt még nincs elfogadás.. :-( Gay pride..

Bejegyezte: HungaryBoy On 9/07/2009 1 megjegyzés
Kicsit elmaradtam az előző bejegyzésemben tett ígérettel Még pedig, hogy beszámolok a magyar melegfelvonulás eseményeiről. Azt hiszem, most ellent mondok magamnak, mivel ebben az országban nem, hogy nem tisztelik a méltóság menetét, de még kijelentik a politikusok és az állampolgárok, hogy csak rosszat tesz nekünk. Csak azt látják és úgy vélik, hogy a melegek rózsaszín boával a nyakukban és közszemérem sértő módon az utca közepén szexelve tudnak csak élni. Még csak egy halvány esély sincs arra, hogy megértsék és elfogadják a melegek életét. De hogy is tennék, hogy ha Magyarországon még mindig betegségként kezelik a politikusok is, ha valaki meleg. :-(
Azt hittem egy kicsit közelebb áll Magyarország a nyugati gondolkodáshoz, de azt kell mondanom, hogy nem így van!
Más:Viszont boldog pillanatim is volt bőven az elmúlt napokban, mivel megvettem életem első kisautóját. Egy Fiat gépjárművet! Gyors és határozott döntés volt és az ország másik oldalán választottam ki.aki ismer, az tudja, hogy nagyon régi álmom volt, hogy legyen saját autóm és most végre a hosszú munka meghozta gyümölcsét! :-)
Ma még vár rám egy randi és nagyon izgatottan várom, mert egy nagy kincset találtam, így most már csak a szikra hiányzik! :-)

Szép estét!
Taylor Lautner igazán kikupálódott a Twilight második részére a New Moon -filmhez. Egy pár kép:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------