Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Nem unatkoztam!

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/22/2009 0 megjegyzés
Hű... ma ilyen napom volt! :-) Nem is tudom hol kezdjem...
Nos igyekszem az elején:
Reggel amikor felkeltem azon gondolkodtam, hogy mit álmodtam. Azért volt ez fontos, mert arra emlékeztem, hogy fontos és tanulságos álom volt, de persze kellett hozzá egy kávé, hogy az agyam rövid távú memóriája beinduljon. Egy pár perc után elkezdtem emlékezni és örülök, mert valóban fontos volt.
Miután elindult minden porcikám, elkészültem és elindultam "O"-hoz. Az igazán "kellemes" és "igényes" BKV-t vettem szolgálatba, hogy elszállítson a célomhoz. Azért írom így mert hiába csak metróval és villamossal mentem, eléggé érdekes emléket hagyott. Persze leginkább BLV-el közlekedem, de ma valahogy az összes "csöves" és idióta az Én járataimba szállt be. Melegben ez eléggé érdekes lékőrt produkált.
Miután oda értem egész de. napoztunk majd egy ebéd után elmentünk Pityuval és "A"-al moziba és megnéztük a Nász-ajánlat című filmet. Komolyan mondom, ilyen sokat régen nevettem egy filmen. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, mert nagyon jó film!
Amint vége volt a mozifilmen elmentünk „A”-hoz és Pityuhoz megnézni, hogy miként haladnak a házuk felújításával. Mondhatom nagyon ügyesen és kitartóan csinálják.
Este meglátogattunk a Duna partot és utána egy kis sétával a Váci utcában lezártuk a napot. Kellemes volt nagyon a séta és nagyon igazán szép pasikkal néztünk néha össze. Bár a legtöbb külföldi volt, de bájos mosollyal néztek, majd haladtak tovább, követve párjukat. volt akinek lány és volt akinek fiú...
Nos ennyi a rövid változata a mai napomnak, de ami a lényeg volt, hogy végre nem itthon ültem és unatkoztam, hanem azokkal az emberekkel töltöttem, akik igazán fontosak a számomra.
Más: Egy hónapja azon gondolkodom, hogy szeretnék venni egy autót és most igen csak elhatároztam magam, hogy meg elmegyek jövő héten és kinézek magamnak, egy hozzám illő és műszakilag megfelelő gépjárművet. Erről majd egy másik bejegyzésben bővebben beszámolok.


Szép estét mindenkinek!

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------