Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Ők igazán hűségesek hozzám!

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/21/2009 1 megjegyzés
Eddig nem igazán írtam két fontos élőlényről, akik nagyon sokat jelentenek az életemben. Leginkább mert Ők az Én felelősségeim, a lelki ismereteim, váraim, vigaszaim, örömeim... Minden ami ahhoz kell, hogy bizalom és kölcsönös figyelem legyen. Nem kérünk egymástól mást, csak is a világot. Sokat gondolkoztam rajta, hogy miként alakulhatott ki ez a kötődés, miként lett közöttünk ennyire feltétel nélküli elfogadás. Ha haza jövök akkor Ők örülnek nekem, ha elmegyek akkor haza várnak, ha bánatos vagyok megvigasztalnak, ha örülök, akkor Ők is örülnek.
Néha eszembe jut, hogy vajon boldogok velem? Azt hiszem igen! Amikor a szemükbe nézek tudom, hogy mit mondanak, bár szó nem hagyja el a szájukat. Amit mondanak az nem több mint egy nyávogás. Egy nyávogás és tudom, hogy kell nekik valami, egy nyávogás és tudom, hogy hozzám akarnak bújni. Az egyik nem más mint egy díva a másik egy igazán sokat mozgó plüss maci.
Díva: A neve Kyra. Egy fekete házi boszorkány. Nagyon okos és egyben borzasztóan büszke is. Mindig tudja mit akar és csak is akkor történhet meg valami, ha Ő úgy döntött. Nem lehet felemelni, hozzáérni, vagy megsimogatni, ha Ő nem akarja. Viszont van valami amit mindig köteles vagyok teljesíteni felé. Ha haza jövök Ő hozzá kell mennem elsőre és köszönnöm neki.
Plüss maci: A neve Molly. Egy hosszú szőrű mozgó plüss.
Azért hívom így, mert gyerek koromban arról álmodtam, hogy megmozdul az Én plüss állatkám, és mondhatom hogy teljesült a kívánságom. Mindene az evés és az alvás. de komolyan, annyit eszik mint Kyra és Én együtt. :-)
Viszont mentségére váljon, hogy könnyen tanul. Vissza hozza a játékot, mint egy kutyus az eldobott botot, táncol, ha jutalom falatot kér (két lábon állva pörög) és hanyatt vágja magát, ha simogatást kér.
Mint ahogy írtam nagyon fontosak számomra, ezért csak is velük vagyok egész és elvihető. Ahogy Ők élnek értem, Én úgy élek értük.

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------