Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Esemény!

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/20/2009 1 megjegyzés
Mit mondhatsz ha tudod, hogy valami ami történik csak átmeneti és nem fog így maradni? Ha már előre tudod, hogy két ember szétválása, csak elhalasztja mind azt amit ketten meg fognak élni? Szólnál nekik? Nos talán igen, de talán nem. Azért írom ezt mert két ember, akik kedvesek számomra két irányba mennek, bár még azt sem tudják, hogy miért találkoztak. Ha most megkérdezném Tőlük, hogy mit kaptak, akkor valami ködös és nehezen meghatározható tényeket, érzéseket hoznának elő, de a konkrét okot nem tudják. Nos ami késik, az nem múlik... Találkoztatok már és még fogtok is... de nem most... Bár ezt most nehezen hiszitek de együtt fogjátok megtalálni...
Hogy egy kicsit, másoknak érthetőbb dolgokról is írjak, le kell írnom, hogy megint átrendeztem a szobát. Szerintem ez a rendezkedés, amit 2-3 havonta végzek, valami elfojtott kényszer a folyamatos változtatás iránt. Minden esetre most is engedtem a vágyamnak... Meglepő, hogy ugyan abban a szobában és ugyan azokkal a bútorokkal mennyi féle képen lehet berendezni. Ebből is látszik, hogy a változások jó vagy rossz oldala mindig abban rejlik, hogy honnan nézzük.
Holnap megint munka és vissza a hétköznapokba. Most azt kéne írnom, hogy ez így van rendjén, de azt hiszem most már erősen érik bennem, hogy megváltoztassam azt amit már évek óta meg kellene tennem. Ugyan eldöntöttem, de a tett nem követte még.
Most csak ennyi mondókám volt, talán majd holnap bőbeszédűbb leszek.

Vegyes:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------