Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Ez is, az is...

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/18/2009 0 megjegyzés
Általában két naponta írok, de most az egyéb elfoglaltságaim miatt ez kimaradt. Hogy mik voltak ezek az egyéb programok?
Nos elutaztam a céggel egy csapat építő bulira, mi igazán jól sikerült. A célját elérte, ami az volt, hogy a vezetők egy kicsit jobban megismerjék egymást. Cegléden voltunk az új fürdő szállodában és ugyan kicsit drága szálloda, de ajánlom mindenkinek... igazán csodás hely... Hogy folytassam -persze most nem mondok újat - nagyon sok munkám is volt az elmúlt hetekben. Őszintén mondva nem is látom, hogy valaha vége lesz-e ennek a hajtásnak. Aztán tegnap este Pityu szülinapját ünnepeltük "O"-nál, grilleztünk, iszogattunk és dumáltunk. Érdekes volt mert Laci barátunkkal eléggé kitárgyaltuk a melegek jogait és elfogadottságukat ebben a kedves országunkban. Persze a vége az lett, hogy "ez van" no de ha már beszélünk róla, akkor legalább foglalkozunk a témával.
Hogy egy kicsi helyzet jelentést adjak a pasifrontól... semmi...még csak egy "szia" sincs! Érti ezt valaki? Nem azt várom, hogy minden percben valaki érdeklődjön irántam, csak annyit, hogy az az "egy" írjon már végre! Ennyire nem tévedhetett el valaki... Tegnap eszembe jutott Kisördi, hogy vajon minden rendben van-e velük, de azt hiszem ezt egy jó darabig nem fogom megtudni. Azért egy kicsit hiányzik, de ez a hajó már akkor messzi vizeken járt, amikor megpróbáltam felszállni rá.
Most azt hiszem elmegyek futni, mert nagyon kellemes idő lett kint az előbbi vihar után és kihasználom, hogy nem fulladok meg a 40 fokos levegőtől. :-)
Nem tudom, hogy tudod -e kedves olvasó, de nagyon szeretem a Twilinght című filmet és most láttam, hogy lesz második része is... tessék egy kis bemutató:Azért a képek sem maradnak el:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------