Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Tovább, tovább...

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/13/2009 1 megjegyzés
Minden ami mostanában Kisördi és köztem történt az most egy perc alatt elillant. Csak egy sor, egy mondat és vége... Mit is válaszoltam volna neki? Hogy ne! Ugyan...ez elkerülhetetlen volt. Már napok óta éreztem, hogy hamarosan megkapom ezt a mondatot...
"Elmondtam neki mi van.. Jobb ha most egy ideig nem beszélünk..."
Komolyan..erre mit lehetett volna válaszolni? Kérlelni, hogy maradjunk tovább is titokban? Miért? Hogy ne legyen nyugodt a lelki ismeretem de a büszkeségem tomboljon? Ugyan... ez csak késleltette volna az elkerülhetetlent, ami valójában mindig bekövetkezik. Már a kezdetnél el lett döntve, hogy nincs cél... legalábbis Kisördi részéről... sosem adta volna fel mind azt ami most van és ezt mindvégig tudtam! Nem volt sem remény, sem bizakodás bennem ezzel kapcsolatosan.
Pár bejegyzéssel ezelőtt azt írtam, hogy bizonyára lesz "OK"-a a történteknek...nos, most hogy már mindez csak a múlt - és pont ez a szó a lényeg - nem keresem és próbálom megmagyarázni.
Lezárva és ez így van jól!
Más: Mit lehet tenni, ha a munkánk kezd már nagyon elviselhetetlen lenni... ha abszolút csak egy eszköznek használnak ami semmi másra sem jó, csak, hogy parancsokat hajtson végre, vagy vigyorogjon ha kell?
Mind ezt úgy, hogy még a teljes neveddel sincsenek tisztában...
Felmondani... fura, mert egy kedves barátom mostanában mesélte nekem, hogy mi a terve a munkájával kapcsolatosan, hogy szeretne megszabadulni tőle és olyan dolgot csinálni amit mindig is szeretett volna. Ha most belegondolok, hogy még legalább 40 évig kellene ezen a munka helyen és ebben a környezetben dolgoznom, akkor egy kicsi megrémülök a jövőmet illetően. Azt hiszem ez lesz most a nagy feladat a jövőben, hamar eldönteni mit akarok és utána lépni.
Mindenkinek vannak lehetőségei választani..., hogy merre halad az életben. Ha valami nem jó, vagy nem jó irányba halad akkor azon módosítani kell. Persze ezt a mai világban nagyon nehéz, de nem lehetetlen, nem megoldhatatlan... Lehet egy eszközként kezelni a munkát, de az csak átmenetileg jó, amíg minden mást rendbe teszel magad körül...Hű..ez a mondat érdekes lett...mert egy kicsit bevillant a kérdés, hogy minden rendben van?
Azt hiszem a következő blog bejegyzésben kibontogatom...


Egy újabb képsorozat az örök kedvencről, Phils Spot -ról:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------