Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Most jó! És holnap?

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/08/2009 2 megjegyzés
...csak bámultam és azt kívántam, bárcsak sosem jönne el a reggel, mert akkor véget ér mind az ami most van... Viszont eljött a reggel és mennem kellett... Mikor valakit nézek, ahogy alszik, próbálom kitalálni mit álmodhat, mi járhat a fejében. Most ezt nem kellett, elég volt, hogy látom... álmodik. Annyira szerettem volna megtenni valamit... annyira vágytam rá...
" A pillanatnak élni annyit jelent, mint elengedni a múltat és nem várni a jövőt. Tehát tudatosan élni, annak tudatában, hogy minden pillanat ajándék."
Ha a jövőbe nézek akkor az agyam tudja azt, hogy hova vezethet mind ez, de ha az elveimet követem (követném), akkor most is a pillanatnak élnék és most jó! Így jó ahogy van és mivel hiszek abban, hogy mindennek van "OK"-a, ezért nagy kíváncsisággal várom, hogy mi lesz az "Ok" amiért most mindez megtörténik velem. Vagy nem is fontos?
Ahogy végig gondolom a napom akkor fontos megjegyeznem, hogy ma először voltam a MAN előtt és prezentáltam valamit. Ahogy ígértem "neki" nagyon ügyes voltam és igen csak jól sikerült az előadásom. Sikerült a MAN-t meggyőznöm a lehetőségeinkről, a terveink sikeréről. Ez a mai nap fontos volt bent, hogy lehessen jövőm. Persze folytatódott a tréning is, amit nagyon élveztem és igen csak jó szituációkban próbálhattam ki magam. pl. futárkodtam... ja! de hisz az már voltam... :-)
A munkám nagyon fontos számomra és szeretném ha minden rendben lenne vele és bebizonyíthatnám, hogy van helyem ebben a bankban. Ez tényleg fontos számomra!
Fura, mert sokan azt mondják, hogy igaz az a mondás, hogy ha a munkában minden ok, akkor a magánéleted zuhanni kezdd vagy így fordítva. Nos remélem azért ez nem pontosan így van, mert akkor már most plussz fél évet írhatok a singli életem hátralévő "életéhez". :-)


Jarryd Smith:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------