Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Barátaim... mit iszunk?

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/03/2009 0 megjegyzés
Azon gondolkodom, hogy mióta nem találkoztam már a barátokkal. "O"-al, "I"-el illetve Ankókával és Pityuval. Nos azt hiszem már kb három hete ennek. Hogy miért? Nem is tudom... talán mert mostanában mindenki nagyon elfoglalt és van egyéb intézni valója is az életében, vagy a sok munka, esetleg egyszerűen nem akartunk igazán összefutni. Nos mindegy is, hogy miért alakult így, a lényeg, hogy már igen csak hiányoznak! Na majd összeegyeztetek egy közös programot! Amit viszont már nagyon várok, az nem más, mint, hogy menjünk nyaralni, mivel idén is együtt töltjük a szabinkat, ugyan úgy mint tavaly és ugyan oda megyünk ahol tavaly voltunk. Zalakaroson kibéreltük a Mókus házat és idén is ezt a lehetőséget választottuk. Azért mert nagyon szép Zalakaros és mert ennek a háznak az erdő szélén olyan filingje van, mind ha eltűntünk volna a világ szeme elől és azt hiszem ez kell most mindenkinek.
Más: tegnap együtt reggeliztem "Z"-el, aki egy régi haver, csak az elmúlt időben nem találkoztunk. Eléggé hasonló elveink vannak párkapcsolat téren és azt hiszem sikerült megerősítenie abban, hogy még mindig helyén valóak az elveim.
Kisördi: passz..most nem elérhető...
Nemeszisz ma elutazik egy hétre, így egyedül leszek itthon. Persze ez nem azt jelenti, hogy "orgia" partik lesznek.. :-) Talán...

Ha ruhát vásárolok, mindig keresek valami kapucnis felsőt, mert nagyon szeretem, főleg akkor tetszik a legjobban, ha egy másik, szép férfi testén látom:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------