Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

De egoista vagyok!

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/23/2009 1 megjegyzés
Hát Én! Van ennél fontosabb? Van fontosabb az egomnál? Igen van! Én! Aki ezt nem érti az gondolkozzon el rajta. Ami mindennél fontosabb, hogy most megfigyelő vagyok...
Ez azt takarja, hogy látok, érzek és felfogom mind azt ami van és körül vesz és ha változtatni akarok rajta akkor döntök. Ez eléggé spirituálisan hangzik, de ez is Én vagyok. Szeretem a spirituális gondolkodás és szeretem ha csak vagyok. Merre? Itt! Mikor? Most! Akik ismernek, tudják rólam, hogy minden gondolatom csak egy eseményre koncentrálom. A pillanatra... Hogy miért? Mert a múlt már történelem, a jövő pedig rejtelem. :-)
Persze sokan vannak akik próbálnak meggyőzni a múlt fontosságáról, a jövő tervezéséről, de ez nem zavar. Nem számít, hogy ki, milyen gondolkodással él, vagy mivel ért egyet az Én gondolataimból, csak egy dolog számít, hogy megosztja velem!
Persze ezek mind furcsa és sokak számára értelmetlen dolgok, de ez nem baj. Ne bánd... majd Te is megismered!
Ahogy nézem az embereket a leginkább ami hiányzik belőlük, az a kontroll.... a saját életükben. Nem látnak tovább a mindennapi életnél, a tanult és hozott dolgoktól, a saját vágyaikat nem alakítják tettekké.
Mindig azt szoktam kérdezni valakitől, hogy ha azt a szót hallja, hogy "csodák" akkor mit képzel el? Számára mit jelent az, ha "csodát látna?". Kíváncsi lennék a Te véleményedre is...igen a Tiedre aki most olvassa! :-)
Én egy csodának nevezem ha valaki mosolyog! Nem szebb egy mosolygó férfi?


| edit post

    Hírdetések
    -------------------------