Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Mond vagy írd!

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/21/2009 0 megjegyzés
Amikor kommunikálunk valakivel akkor nem csak a kimondott szöveg, hanem ahogy kimondjuk a szavakat az is számít. Amilyen mimikát használunk, hanglejtéseket azok is nagyon sokat számítanak. Ebből tudja valaki, hogy poénkódunk, netán sajnálkozunk vagy kérünk, illetve haragszunk-e miközben megfogalmazzuk a mondókánkat. Viszont amikor írunk valamit, akkor ezeket az eszközöket nem tudjuk használni. Így történt meg tegnap, hogy a "tiltott gyümölcs" nagyon félreértett valamit és igen csak félre ismerte a szándékaim és a gondolataim. Mivel lehetőségem sem volt elmondani mit akarok, vagy mire gondoltam, így ezt is lezártnak kell tekinteni. Sosem töröltem semmit a blogírásaimból, de mivel ennyire félreérthető volt amit írtam, így inkább töröltem. Néha nehéz leírni a gondolataimat.

Más: Ma nagyon lusta napom van. "Ed" és "Zs"-el egész nap csak döglünk, vagyis "Ed" főzőcskézik (ezúton is gratulálok a meleg szendvicshez), és csak mi döglünk. "O"-al is beszéltem ma MSN-en és eléggé hiányzik is, ezért valamelyik nap meg látogatom majd. :-) Ezt még Ő nem tudja!

Ha még lesz valami, akkor majd megírom.| edit post

    Hírdetések
    -------------------------