Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Chat :-)

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/11/2009 3 megjegyzés

Néha felmegyek a chat-re és mint a legtöbb vadászkutya, keresek magamnak egy prédát annak a reményében, hogy talán kellemes pillanatokat tölthetünk el együtt valakivel. Akik szoktak chetelni azok tudják, hogy egy beszélgetés a chaten a következő képen történik a legtöbb esetben:
- Hi!
- Szia!
- Kit keresel? (nos, ez a kérdés már magában is felvett némi problémát, mert a válaszok lehetősége végtelen)
- Nem is tudom, talán szexet, de jöhet bármi. (Nem is lehet nagyon más írni erre)
- Paráid (a paramétereimre gondol)
- x,x,x neked?
- y,y,y farkad mekkora? Az enyém m/z.
- z/m (nagyon fontos!)
- a/p vagy? (a 21. században az „uni” már benne lehetne)
- uni
- az jó! Testalkat, hogy nézel ki?
- (Testalkatom) Te?
- sportos, szálkás (vékony és majd k ipukkad a képen, úgy feszíti az izmait),
izmos (valóban szép alakja van, vagy meglátott egy súlyzót és szerinte izmos lett),
vékony de sportos (=botsáska),
kicsit pocakos (semennyit sem foglalkozik a testével),
duci (őszinte)

Most egy fontos állomáshoz érkezünk, ugyan is eldől, hogy a szexuális szerepkörök, testalkatok, paraméterek passzolnak-e az elképzeléseinkhez.

Ha igen... folytatódik a beszélgetés:
- és mit szeretsz? (erre leginkább azt válaszolom, hogy a csokis kekszet)
- csokis kekszet…csak vicc volt mire gondolsz?
- Én mindent, dugás, szopás, nyalás... (tök mindegy, hogy a/p?)
- oké, cserélünk képet?
- persze, email, vagy msn? (az msn nagy ötlet, annak aki gyűjtögető életet él)
- mi a mail címed?
- xxx@mmm.hu
- elment a kép
- nézlek…
- Nos?
Vagy jön válasz vagy pedig nem és egyből kilép a „partnerünk” (ilyenkor tudom, hogy még mindig rémisztő vagyok).
- ment válaszban a kép!

Ha idáig eljutunk, akkor ismét dönthetünk, hogy akarunk -e valamit az illetőtől vagy nem.
Ha nekem tetszik, de neki nem tetszem én, akkor általában egyből kilép a beszélgetésből, vagy annyit ír, hogy „köszi”, de nekem nem tetszel és utána lép ki.
Ha tetszem neki, de Ő nem tetszik nekem, akkor annyit írok, hogy bocsi, de nem fog összejönni, viszont további sok sikert kívánok a vadászathoz. Erre általában azt az üzenetet kapom, hogy"miért?" csak egy szex... a további válaszokat a nyugalom megzavarás érdekében nem folytatnám.
- Találkozunk?
- Oké, majd megdumáljuk (persze van, aki egyből azzal kezdi, hogy most azonnal, mint ha nem lenne az embernek más dolga)
- Telefonszámot cserélünk?
- Igen cserélünk vagy nem… (sokan nagyon félősek és nem adják csak úgy ki a telefonszámiukat, mert azt hiszik egész nap Ő velük foglalkoznék és zaklatnám Őket. :-)
Persze van, hogy nem pont így zajlik egy beszélgetés, de többségében meg lehetne írni egy formanyomtatványt és mindenki töltse ki a válaszokat, majd küldje el a másiknak, képet csatolva hozzá.
Ami talán a legdurvább azok a Nick nevek. Csak egy párat:, hájas-pocak-most, szep-arcu, most-bp-szopass, bo-nyallal... sorolhatnám.
Miért mondja valaki, hogy oké tetszel, ha utána sosem jelentkezik többet?

És persze a fontos chat szabályok:
- Ha Te írtál neki, neked kell elsőre küldened a képed, mert különben jelzi, hogy Te akarsz Tőle valamit!
- Valamiért nagyon fontos a szexhez, hogy a szemed és hajad színét is megírd neki, mert különben nem tud elképzelni. (b,b, z,b)
- Ha aktív vagy, akkor kemény dolgokat kell írnod (megbasználak, szopatnálak).
- Ha passzív vagy éreztesd vele, hogy kihasználhat.
- Sose írd le a beszélgetés végén, hogy kapcsolatban is benne vagy… mert azonnal menekülőre veszi.
- Ja! És ne reménykedj, hogy itt a chaten találod meg életed párját.

Drága meleg barátaim… szeretek veletek beszélgetni...


| edit post

    Hírdetések
    -------------------------