Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

4. nap

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/08/2009 2 megjegyzés
Álmomban éppen egy nagy vitában voltam Pityuval (hogy miről azt neki majd elmondom), mikor hatalmas ricsajra lettem figyelmes. Azt hittem, ezt is csak álmodom, de nem... egy kukás autó valami borzalmas hangot adott ki mikor próbálta a szemetet elvinni. Kellemes ébredés volt, mondhatom. Nem baj, gondoltam, úgy is ki korán kell, aranyat...
Miután elolvastam az üzeneteket és megetettem a bestiákat (macskák), elmentem fürdeni és felöltöztem.
Elvittem a fotószervizbe a fényképezőgépem. Valamiért nem látok benne semmit. Annyi volt a válasz attól az igen kedves fiatal embertől, aki egy 4 emeletes panel lakásban fogadott, egy 0,5 nm-es szobában, hogy vigyem el a gépem egy másik szervizbe, valahova be a városba, mert ott ezt a hibát ingyen megcsinálják. Hű... gondoltam ez jó, holnap úgy is együtt reggelizem pár barátommal, így majd elviszem.
Hazafelé megállított egy Greeanpeace aktivista, hogy elmondjon pár dolgot a környezetvédelemről és persze egy kis pénzt próbált meg kérni. De nem ám kézpénzben ott mindenki elött. Adjam meg a számlaszámom. Miközben beszélgettünk egy mozgássérült, középkori hölgy kért segítséget, hogy kísérjem le az aluljáróba. Persze, hogy segítettem! Nos meg volt a jócselekedetek mára. :-)
Valamit főznöm kéne ma de mit? Semmi ötlet...no mindegy behatolok a frigóba és kitalálom majd!
Ha még valami izgi történik ma akkor megírom (persze eddig is szét vetett az izgalom), de amúgy ma ennyi... egy nyugis nap.

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------