Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Már megint mi van velem?

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/30/2009 1 megjegyzés
Ha azt kezdeném el írni, hogy már nagyon szeretnék egy társat és, hogy nem jó egyedül, akkor megint azt kapnám meg, hogy depressziós vagyok, vagy türelmetlen.
Nem szeretek negatívnak tűnni és azt sem szeretem, ha nem szép és jó dolgokat írok, de sajnos mostanában, tényleg  csak az jut az eszemben, hogy találjak valakit.
Nem, hogy egy levelezés, de még egy hello sincs mostanában senkitől. Vajon miért?  Ennyire nem lát bennem senki egy társat ?
Ha valaki azt mondja, hogy tenni is kell érte, nos Én teszek is... mégsem történik semmi.

Lehet, hogy nem a legjobb bejegyzésem, de ez van!  Próbálom a saját életemet egy jobb irányba terelni és igyekszem megváltoztatni mindent ami körülöttem van, hátha csak ki kell szakadnom az eddigi megszokott napjaimból és akkor jön majd valami új....
Meglátjuk...
Holnap találkozom megint "T"-el... szeretek vele lenni, még ha nem is beszélgetünk folyamatosan, vagy mondunk bármit is...  mint baráttal jó lenni ...
Szombatom  pedig ha minden igaz, "O"-nál alszom (ezt beszéltük a héten) , így lehet, hogy legközelebb csak hétfőn írok újra!

Szép álmokat mindenkinek!


| edit post

    Hírdetések
    -------------------------