Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Szeretet könyv

Bejegyezte: HungaryBoy On 3/12/2009 5 megjegyzés
Elkezdtem a szabadságomat tölteni. Kértem 2 napot, hogy egy kicsit pihizzem, vagy legalább amivel el vagyok maradva, azt megcsináljam (ablakpucolás, fürdő, vásárlás, barátok).

Sokan kíváncsiak, hogy halad a társkeresés...nos magam sem tudom. Van aki nem tud dönteni, van aki nem hív vissza, van aki nekem nem ok és van aki csak kalandot keres.
Elkezdtem olvasni egy könyvet... Müller Péter: Szeretetkönyv. Ajánlom másoknak is, nagyon meglepő és hasznos dolgokat olvastam. Leginkább az emberek egymáshól való viszonyulását látja jól és magyarázza el, hogy miként gázolunk át egymáson, illetve mennyire nem vesszük észre, hogy amit egész életünkben keresünk sokszor elhalad mellettünk, mag az egónk miatt nem vesszük észre.

Shakespeare azt mondta, hogy "S ha maradt még csekély erőm, az már a magamé csak".

Nos ezt átgondolva és a szövegkörnyezetet amiben a könyvben le volt írva végiggondoltam, hogy talán Én is túl ego vagyok? Adok valamit a barátaimnak, vagy azoknak az embereknek, akik körbe vesznek? Nem tudom, de remélem megválaszolják majd ha olvassák...

Egy biztos, hogy nem csodálkoznék ha Jakub Stefanonak nagy lenne az egoja... már csak azért is, mert angyalok faragták az arcát :-)

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------