Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Most jó vagy nem?

Bejegyezte: HungaryBoy On 3/08/2009 2 megjegyzés

Ígéretemnek megfelelően beszámolnék a tegnapi randimról:
"szóval nem jutottam semmire, találkoznunk kéne még, mert az első benyomás kevés"
Erre annyit tudtam mondani, hogy „nem vagyunk egyformák”, de ez minden képen arra utal, hogy nem győztem meg. L

Ma kint voltam a nagyinál és készített nekem fincsi gombalevest. Tudja, hogy ez a kedvencem J Hát igen, nagyi főztje a legjobb. 

Más: ma írt nekem PHILS SPOT, hogy látja, hogy mindig megnézem a blogját és ha van ideje, Ő is így tesz az enyémmel, bár nem érti a magyart. Persze elsőre nem hittem el, hogy valóban Ő írt, de bizonyságot nyertem. J 

Holnap ismét munka van. Ma egy kicsit el tudtam gondolkodni, hogy mit is jelent számomra ez a munka és a ráfordított idő és energia mit ad vissza számomra. Nos meglepődtem, amikor rádöbbentem, hogy mennyire nem érzem már jól magam ott ahol dolgozom. Persze nem azért vagyunk ott, hanem a pénz miatt, de szerintem nem csak a pénzről kéne szólnia. Az ember szeressen bejárni, hiszen a fél életét ott éli le, így minden képen olyan körülménynek kellene lennie, hogy megérje a fél életemet. Ez most nem így van. L Át kell gondolnom az életem ezen felét, hogy el akarom-e vesztegetni. Eddig – mióta nem lett vezető váltás -  szerettem bejárni és azt hiszem egy esélyt még megér! De csak egyet! 

Ma nincs konkrét képgyűjtemény, csak ahogy jött:
| edit post

    Hírdetések
    -------------------------