Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Egy nap!

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/06/2009 0 megjegyzés
Sokan-sok más csatornán mondják, hogy nézegeti a blogom. De senki sem ír bele :-(((

Ma elmentem a havi nagybevásárlásra. "I" rendes volt és elvitt. Ezúton is köszi!
Hihetetlen, hogy a sok magyarnak milyen vásárlási kultúrája van.

1. Elindul a kapuknál, majd mint ha világvége közeledne, gyors mozdulattal rohan és kapkod minden felé. Mindenki azt hiszi, hogy mindenből csak egy van az egész üzletben és ha nem rohan, akkor éhen hal a családja.
2. Majd az áruház közepe felé érve, már elkezdik a férjek unni a témát és enyhe megjegyzésekkel illetik az asszonyt "gyere már, nézd mi van előrébb". Persze ezzel csak tessékelik előrébb. Az asszony mindent kivesz, megnéz, mindenből 3 félét a kezébe vesz, 10 percig olvassa, majd egy mozdulattal visszadobja. (minek nézte meg ha úgy sem kellett?)
3. Amint elérnek a végére már olyan lassúsággal forgatják a kocsikat a folyosó kellős közepén, mind ha nagy vasajtók lennének a végén és ki kéne találni melyik záródik be és maradnak itt az idő végezetéig. A pasik a középső folyosón libasorba sorakoznak!
4. Lassan elérnek a kasszához és persze elkezdenek felpakolni a szalagra, mire az asszonynak eszébe jut még a tampon és elrohan.
5. A kasszás végez, de a feleség még a tamponok között válogat, hogy melyik is lenne megfelelő felfogni a belőle kiáradó.... A férj a kasszánál vörös fejjel és vérbeázott szemmel kérleli a kasszást, hogy egy kis türelmet még.
6. Az asszony mire megérkezik a lemaradt tamponnal na meg persze egy blúzzal, egy köteg WC papírral és még egy doboz fagyival, már mindenki más átpártolt egy másik kasszához, ahol az asszony elrohanása van folyamatban.
7. Amikor a fizetéshez érnek előveszik a 200 Ft kajajegyeket és számolnak ..még mindig számolnak...odaadják a kasszásnak, aki 2x elrontja, 3x újra megszámolja majd kér még 150 Ft-ot. A férj kutakodik, de nincs aprója majd egy 20e-st elővesznek és fizetnek.

Drága emberek... egy jó tanács! Készítsünk listát és ha megvan, az áruházba ki van írva mi hol található!

Szép estét!

Ja! Majdnem elfelejtettem:

DNA 106: Matt Woods
| edit post

    Hírdetések
    -------------------------