Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Velük lenni!

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/07/2009

Breyette (101)Helló mindenkinek! :-)

Kicsit kába vagyok még, de azért minden rendben van a tegnap esti buli után. Nagy vacillálás után végül is a dock klub-an kötöttünk ki. Persze nem oda készültünk, de valahogy így alakult. Több éve nem voltam ott és örülök, hogy végül is ezt választottuk, mert nagyon jól éreztük magunkat annak ellenére is, hogy rengetegen voltak.
Minden alkalommal amikor együtt bulizunk, vagy csak együtt vagyunk és végig nézek a társaságon, azon kapom magam, hogy olyanok vagyunk együtt mint egy család. Szeretjük egymást, elfogadunk mindenkit olyannak amilyen, nem ítélkezünk egymás felett, mindig őszintén és szeretettel fordulunk egymáshoz, bízunk és támogatjuk egymást, vitatkozunk, de jókat nevetünk és ami a legfontosabb, hogy mindig hiányzunk egymásnak ha nem találkozunk. Olyan mind ha lenne 1 öcsém (Pityu) 1 húgom (Ankóka), 1 bátyám (Isti), 1 nővérem (Olgi). Mindenből egy! :-) Ma kicsit kába voltam és nagyjából végig aludtam az egész napot, de már jól vagyok! Most éppen mesét nézünk Nemesziszel és a Stargat Universe 7. része is vár…

Szép estét mindenkinek!

1%20(1) 1%20(2) 1%20(3) 1%20(4) 1%20(5) 1%20(6) 1%20(7) 1%20(8) 1%20(9) 1%20(10) 1%20(11) 1%20(12) 1%20(13) 1

0 Response to "Velük lenni!"

Megjegyzés küldése


    Hírdetések
    -------------------------