Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

my cats!

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/28/2009

Tegnap este eléggé megrémültem, amikor a macskáim az ablakban ültek és az egyik csak úgy eltűnt. Persze aki nem bírt magával és egy szemvillanás alatt eltűnt a sötétben, Kyra volt. Hirtelen felugrottunk Nemesziszel és egyből láttuk, hogy kint van az utcán a macska. Felkaptam a cipőmet és kirohantam, addig Nemeszisz becsukta az ablakot és Mollyt leküldte onnan.

 IMG_0005 egyéb 045

Molly                                                                          Kyra

Amint kiértem, láttam, hogy két cica is van kint, de annyira sötét volt, hogy nem tudtam a fekete bundájuk miatt megkülönböztetni őket. Persze mind a kettő elkezdett ellenkező irányba rohanni és Én az egyik után szaladtam és hívtam a macskémat. Amint megfordultam láttam, hogy a másik odafut a lakótömb bejáratához és keserves hanggal nyávogni kezdett. Oda futottam Én is a bejárathoz, és látom, hogy Kyra ugrál fel a kilincsre, mert tudta a kis okos, hogy ott szoktam bejönni. Amint megismerte a hangom összekuporodott és hagyta, hogy felvegyem.

Felemeltem gyorsan az ölembe  és egyből abba hagyta a sírást, majd a kis mancsaival átkarolta a karom és várta, hogy beérjük a lakásba. Nemeszisz azonnali segítsége és a cicám bizalma miatt nem lett nagyobb tragédia! Az biztos, hogy ha elveszett volna, akkor… akinek van kisállata tudja!

Kisebb sebekkel a lábán és egy kis izgalommal megúsztuk az esti vészhelyzetet!

 4a8aae963f471 4a40dd935f571 4a86d33ab6ee4 4a391cd1de4f3 6a00d8341c2ca253ef0105371258c7970b 48eb7f5677d006a00e54f0a235a8834011570dd373a970b-800wi  dave-norwell-1 davidcarty_06

3 Response to "my cats!"

 1. Jeremy Said,

  beautiful cats and beautiful men :-)

   


 2. JB Said,

  All lovely kats

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------