Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Csak sodródni!

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/14/2009
Hm...egy kicsit elhamarkodott döntést hoztam amikor azzal zártam az előző bejegyzésem, hogy kibontogatom azt a kérdést, hogy "minden rendben van-e most körülöttem"!?
Nost igazán nincs is mit kibontanom, hiszen éppen ez a lényeg, hogy ha mindig minden változik, akkor mire mondhatom azt, hogy rendben van? Egy jelenlegi helyzet? Vagy egy pillanat?
De hiszen az már el is múlt...
Talán ami most a leginkább számít, hogy csak ússzak, lebegjek... hogy az élet csak vigyen magával, mint ahogy egy hajó a kietlen vizeket sodródik előre csak annyit tudva, hogy előbb vagy utóbb mindenképpen kiköt valahova. A kikötő pedig várni fogja...
Sokan szeretik irányítani az életüket és megtervezni minden egyes percet, hogy biztosak legyenek abban, hogy kontroll alatt tartanak mindent. A másik típusú ember - ahogy Én is - leginkább rábízzák magukat egy valami egészen más kontrollra, amit igazán elmondani sem tudunk...a lényeg, hogy létezz és éld meg, hogy itt és most létezhetsz... azok akik így gondolkoznak, tudják, hogy az Ő hajóik egy kikötőbe tartanak. Hogy melyik kikötő ez? Hát "Én"!

0 Response to "Csak sodródni!"

Megjegyzés küldése


    Hírdetések
    -------------------------