Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Régi ismerős...

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/03/2009

Ma meglepődtem, mikor kaptam egy üzenetet. Egy régi kedves ismerős írt nekem, akivel már nagyon régen nem beszéltem, pedig annak idején olyan jókat dumáltunk. Azon gondolkozom, hogy miért szakadnak félbe barátságok? Ha olyan jókat beszélgettünk, kellemes programjaink voltak, akkor miért engedjük ellaposodni a dolgokat?
Más: mivel a pénteki naptól szabin leszek, így úgy döntöttem, hogy megtervezek minden napot és persze mindent meg is írok. Persze lehet, hogy valakit ez untat, na de ez az Én blogom! :-)
Érdekes, hogy nem kaptam semmi visszajelzést a blogom új kinézetéről. Hm..


5 Response to "Régi ismerős..."

 1. David Said,

  I love the pictures of the men showing affection. Thanks.

   

 2. Sándor Said,

  Szia, nagyon jó a blogod új style-ja :D Klasszikus, de nagyon mutatós!

   

 3. Hungary Boy Said,

  Szia Sándor! Köszönöm a dicséretet, igyekszem is megtartani ezt a stílust. Szép napot!

   

 4. herky Said,

  asszem én leszel a blogod és a te mumusod :DDD
  a blogodé azért, mert olyan fehér lett és szokványos, jah és továbbra is lassú és tele van pakolva mindenféle üntyümbüntyümmel...

  gyááá, és már hallom, hogy fogok ezért kapni :DDD

  de te tanítottál rá... tudod, az őszinteség :)

   

 5. Hungary Boy Said,

  Szia Herky,

  Köszi a bejegyzést, igazán kedves!

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------