Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

6. nap - utolsó

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/10/2009

Most, hogy a végéhez értem az igen csak rövid szabimnak és tudván, hogy a főnöknőm az elkövetkező 3 hónapban egy napot sem fog adni, elmondhatom, hogy nagyon jól kiélveztem és igazán jól töltöttem az elmúlt napjaimat.

Sok Email érkezik, hogy egy kicsit többet írjak magamról és tegyek is fel képet. Nos összeszedtem magamról pár gondolatot de képet nem teszek még fel:

Name: Richard
Age: 28
Zodiac: Scorpio
Chinese zodiac: Monkey
Location: Budapest: Hungary

You can ask anyone what the most important thing in life for them is. Well, in my opinion, this is a stupid question, as anyone could say at least three most important things. Just to stay with the number three, my list is: my cats, me and my life.

Cats: I have two cats: Kyra and Molly. Two beasts!

Me: I’m aware of the existence of my outside and inner ego, but I’m fighting against them. Not to be a better person but to serve better people. Just in case you don’t know, it is us who change our milieu and not the other way around.

My life: the presence and closeness of my friends, gives me the feeling of being safe, comfort and great moments. It makes me forget the everyday of work and feeble world.

And why am I writing my blog?

Because I like it when others read it, have a look at it and comment on it. I like to get to know the thoughts of people living far away and that I can talk to them. I like being praised and also criticized, and of course I love beautiful photos.

As a gay guy from Hungary, I can tell that the world is changing and differences are more and more accepted. Well there’s still much to do here, but my country is on the right track towards openness and acceptance.

Relationship: Once a girl said: "There's nothing wrong with believing in fairytales, because in the end we'll all live a happily-ever-after…" However, she forgot one important detail: not everyone falls in love with the meaning of the happily-ever-after story, most of the time it's just once upon a time.

Richard


0 Response to "6. nap - utolsó"

Megjegyzés küldése


    Hírdetések
    -------------------------