Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

I am sorry!

Bejegyezte: HungaryBoy On 5/03/2009

I thank everybody for best wishes!

I am sorry, but my english isn't good, therefore i write my blog hungarian. I see that many people look at it from foreign countries, but I hope everybody can read it with translations.

Have a nice day!

HungaryBoy

7 Response to "I am sorry!"

 1. M. Said,

  Hey...don't be sorry! Just keep up with the blog the best you can, no matter if it's in Hungarian or any other language!
  Cheers from Romania!

   

 2. Névtelen Said,

  Szia Richi!

  Érdekelne ,hogy milyen társat képzelnél el magad mellett és te mire lennél képes ha megtalálnád az IGAZIT! A mailemre is küldheted a választ!

  Minden jót DAVE!

   

 3. HungaryBoy Said,

  Szia DAVE!

  Küldtem levelet:-)

   

 4. un-angel Said,

  I also speak very good English but I speak Hungarian much worse! Anyway I followed your advice and I used the Google translator as "Spanish-Hungarian"version, I think I can understand you a little more. As always, an hug from Spain.
  ..A kísérlet:
  Egy ölelés a Spanyolország!!!

   

 5. JB Said,

  Great add for a water

   

 6. a great blog!

  i'll be coming back regularly.

  nick in sydney australia

   

 7. Mekbrun Said,

  Szeretem a blogot, akkor is, ha nem értik, mi is mondott. Rájöttem, nem régen. szép képek, szép férfias férfi, imádom. Francia csók

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------