Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Egy jó hosszú gondolat...

Bejegyezte: HungaryBoy On 5/25/2009

Ha valakivel elkezdesz ismerkedni akkor izgatottan és kíváncsian várod a fejleményeket, de persze nem tudod mi fog történni, vagy, hogy működni fog-e hosszútávon vele. Amikor úgy döntesz, hogy esélyt adsz valakinek, akkor leginkább azért teszed, mert valamit látsz abban az illetőben ami kell nekem, ami érdekel, vagy amit szeretnél jobban megismerni, megtudni róla. Ez egyben egy izgalmas utazás is, ami persze tele lehet akadályokkal is. Ilyenkor persze felmerül az is, hogy olyasvalamit mutatsz kifelé, ami a partnernek nem tetszik: egy mondat, egy tulajdonság, egy tekintet. Bármerre is halad az ismerkedés, mindig tudni lehet, hogy most hányadán álltok, vagy ha nem vagy benne biztos, akkor meg tudod kérdezni. Mivel mindenki más és más, így mások az igényeink is. Van aki sűrűbben szeretne találkozni, van aki többet akar bújni, van aki szeretkezni akar folyton, aki csak veled akar lenni, van aki napközben is hallani akarja a hangodat és persze vannak aki pont az ellentétjei mindennek. Ez természetesen így van rendjén, és mindenki eldöntheti, hogy mi jó neki, mit akar. Persze ami a legfontosabb, hogy mindig tudd, hogy mikor érkezik el az a pont amikor el kell határoznod, hogy belemész –e egy új lehetőségbe, vagy inkább meghátrálsz és megköszönöd a tapasztalatot.
Ezeket a dolgokat amiket átélsz elraktározod magadban, tanulsz belőlük és próbálod mindig a legjobb dolgokat kihozni a következő lehetőségből.
Tegnap este fent voltam a Gayromeon és azt figyeltem meg, hogy közel 6200 magyar meleg van regisztrálva. Ebből talán 100 párkapcsolatban él. A többi kb. 4500 mind egyedül van és minden nap abban a reményben megy fel az oldalra, hátha talál valakit, akivel együtt élhet, együtt tervezhet. És ott van a többi kb. 1600 magyar meleg is, aki csak szexet, kielégülést keres. Ha csak azokat vesszük, akik társat keresnek és számolunk, akkor a legjobb esetben 2250 párkapcsolat alakulhatna ki. Viszont ezt így kiszámolni nagy butaság, mert az életben nem így megy. Márpedig azért mert mindenkinek van ideálja amihez ragaszkodik. Ez jó dolog, de sajnos csak álom. Ha csak a saját ideálomra összeállítok egy szűrést, akkor max. 32 lehetőséget hoz fel összesen. Megkértem más ismerősömet, hogy csinálja meg ugyanezt a szűrést és hihetetlen, hogy nekik sem jöttek ki nagyobb számok.

Kérdem én milyen ideálok léteznek?
A legsűrűbben hallott a magas, izmos, férfias, határozott, vicces, értelmes.

A másik a kopasz, fétissel rendelkező, kemény, céltudatos.

Persze ott van még a vékony, romantikus, kedves, aranyos, angyalok által faragott arcú kis srácok is.

Ha most megnézzük a pasikat akkor nehéz találni olyan szűrést a romeon, ami valamelyik beállításnak megfelelne. Persze nem lehetetlen, de nehéz. Azok a srácok akiknek átlagos a testük, nem plakátról léptek le, kicsit netán ducik, mit tehetnek?
Keresnek egy hasonló kaliberű társat és egész életükben nem fogják megtapasztalni a saját vágyaikat? Persze elmehetnek konditerembe, szoláriumba, költhetnek egy csomó pénzt ruhákra, koplalhatnak, de akkor sok mindent fel kell adniuk amit szeretnek. És máris jön a közmondás, hogy "valamit-valamiért".
Ha komolyan belegondolunk mennyi remek ember, értékekkel teli egyének és férfias még is nagy szívvel rendelkező pasik lehetnek közöttük…
Be kell vallanom, hogy szerintem nagyon szuper ez a weboldal, de elkeserítő, hogy egyre több magányos regisztrált van!
Természetesen ez csak egy gondolat, hiszen mindenki alkothat véleményt és tehet is a dolgokért! Tehet ez ellen, kondival, szolival...stb., hogy találjon párt, de maradhat így is, mert önmagáért szeressék meg… azt aki!
Ezzel az egésszel csak azt akarom mondani, hogy ha valaki ír nektek és nem tetszik elsőre, attól még ismerjétek meg, mert lehet, hogy többet kaptok tőle mint egy szexy, de unalmas embertől.

A beszélgetés sosem árt!


3 Response to "Egy jó hosszú gondolat..."

  1. David Said,

    The 'romantic' picture is fantastic Hungary boy!

     

  2. HungaryBoy Said,

    David: you translated the comment?

     

  3. Névtelen Said,

    Én is csináltam szűrést a Romeon :) ...nem véletlenül olvasom ezt a blogot...
    Ez a bejegyzés nagyon a helyén van! Bizony, bizony az álmok elviszik az embereket a valóságtól! S most, amikor a neten rövid keresgélés után, nap mint nap ráakadhat az ember egy test-ideálra, könnyen hozzászokik a vizuális élményhez. (A gyönyörűségekben felsorakoztatásában e blog is élen jár!)Sok-sok találkozót ez vág agyon. Néhány kép alapján és rövid MSN párbeszéd után eldöntjük a másikról ki ő. (Igen, királyi többesben írtam, mert én is tettem ilyen) Pedig mekkora pozitív csalódásoktól fosztjuk így meg magunkat! A minap is majdnem ebbe a hibába estem. Találkozni kell! Az élő beszédet, a gesztikulációt az artikulációt egyetlen emotion icon sem pótolja! S egyszer csak azon kapja magát az ember, hogy beleszeret az "s" betűibe, a fülcimpája mozgásába, vagy a finom ujjaikba...
    sultan220

     

Megjegyzés küldése

    ..

    About Men Blogs - BlogCatalog Blog Directory
    Hírdetések
    vote for gay blogs at Best Male Blogs!
    -------------------------
    Powered By Blogger