Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Sopron... na mi lesz?

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/05/2009

Kellemes hétvégém volt! :-) "O" és "I"-nél voltam és ott is aludtam. Nagyon szeretek náluk lenni. Nem csak azért mert a barátaim, hanem mert nagyon kellemes és nyugodt otthonuk van. Pihenni és hallgatni a természet hangját náluk tudom leginkább.

Elkezdtem beszélgetni egyik nap egy soproni sráccal, de nagyon eltűnt. Nem tudom miért, pedig valóban érdekelt...
No hát így alakult. :-( Vannak akik csak jönnek, mondanak szépet és jót, meg persze folytatást, de aztán semmi. Azt hiszem sokan tudják miről is beszélek!
Köszönöm mindenki jókívánságát amivel kifejezték sajnálatukat az elmúlt próbálkozás miatt!

Uraim!.. háttérképek:3 Response to "Sopron... na mi lesz?"

 1. Névtelen Said,

  Szia!
  Ezen próbálkozásaid ne szegjék kedved és szerintem a sajnálatból se "kérj sokat".
  Vagy annyira karakán jó kiállású ,érzéki srác ,hogy valaki majd meglátja benned az IGAZIT.
  Csak mindíg add önmagad!
  GOOD LUCK!!! DAVE

   

 2. HungaryBoy Said,

  Szia DAVE :-)

  Remélem minden ok és jól vagy!
  A kedvemet nem veszik el az ilyen esetek, inkább csak nem értem az embereket.
  Igyekszem pozitívan felfogni a dolgokat!
  Csók!

   

 3. Hi Hungary Boy!

  A friend told me about your site and I am very honored to see that you are using one of my images as your banner and as a wallpaper.

  I love the exposure for myself and model. But I would appreciate it if you would place my website address (empyreanphotography.com) on the images so that people can link back to me.

  Again, I am honored that you like the image and I hope you will help me by placing my web address on the photos of mine that you use.

  If you have any questions, please contact me at:

  andre@empyreanphotography.com

  Thank you!!

  Andre

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------