Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Már megint mi van velem?

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/30/2009 1 megjegyzés
Ha azt kezdeném el írni, hogy már nagyon szeretnék egy társat és, hogy nem jó egyedül, akkor megint azt kapnám meg, hogy depressziós vagyok, vagy türelmetlen.
Nem szeretek negatívnak tűnni és azt sem szeretem, ha nem szép és jó dolgokat írok, de sajnos mostanában, tényleg  csak az jut az eszemben, hogy találjak valakit.
Nem, hogy egy levelezés, de még egy hello sincs mostanában senkitől. Vajon miért?  Ennyire nem lát bennem senki egy társat ?
Ha valaki azt mondja, hogy tenni is kell érte, nos Én teszek is... mégsem történik semmi.

Lehet, hogy nem a legjobb bejegyzésem, de ez van!  Próbálom a saját életemet egy jobb irányba terelni és igyekszem megváltoztatni mindent ami körülöttem van, hátha csak ki kell szakadnom az eddigi megszokott napjaimból és akkor jön majd valami új....
Meglátjuk...
Holnap találkozom megint "T"-el... szeretek vele lenni, még ha nem is beszélgetünk folyamatosan, vagy mondunk bármit is...  mint baráttal jó lenni ...
Szombatom  pedig ha minden igaz, "O"-nál alszom (ezt beszéltük a héten) , így lehet, hogy legközelebb csak hétfőn írok újra!

Szép álmokat mindenkinek!


| edit post

Változás

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/29/2009 4 megjegyzés

Mint azt bizonyára látja mindenki, egy kicsit megváltozott a blogom kinézete :-)
Várom a véleményeket!!!
| edit post

Valaki végre?

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/28/2009 2 megjegyzés

Na most van egy kis időm arra, hogy megírjam mik is történtek velem az elmúlt időben.
Ha röviden szeretném összefoglalni, akkor azt tudnám mondani, hogy sokat dolgoztam. de tényleg...
Hogy a pasikról is meséljek, volt egy két beszélgetésem, de semmi sem lett igazán belőle. Persze ott van "Sopron" aki tipikus példája a szekérnek és a futásnak. Na de nem baj... Aztán ott volt "soldier" de Ő egyszer csak eltűnt és nem válaszolt. Nem tudom mi történt.. :-( Hogy folytassam a beszámolót... találkoztam a nagy örök szerelemmel..."Á". Annyira szép volt és annyira...jaj...kész voltam!
Vasárnap "A" -nak és Pityunak segítettünk a szobát lebetonozni és elmondhatom, hogy már csak azért is nagyon élvezetes munka volt, mert újra találkoztunk. Ott volt "O" és "I" is és nagyon örültem nekik.
Hogy összefoglaljam az elmúlt napokat... munka, pasi hiány, baráthiány... vagyis valamit változtatnom
kell!

| edit post

A sok munka...

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/24/2009 4 megjegyzés

Pár napja nem írtam már. Ennek annyi az oka, hogy nagyon lefoglalt mostanában a munka. Eléggé összegyűlt bent minden és nem nagyon van időm még magamra sem, ezért nem tudtam mit írni.
Holnap pihenek és egy kicsit összeszedem a gondolataimat és majd írok magamról is. :-)

| edit post

hatnékom és mehetnékem van!

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/20/2009 4 megjegyzés

Olyan jó idő van mostanában, hogy folyamatosan a természetben akarok lenni. Semmi mást nem szeretnék, mit világot látni, kirándulni. 
Amúgy ma semmi érdekes nem történt, dolgoztam, koriztam, futottam... ennyi, semmi extra...

Annyira kéne már egy pasi!

| edit post

A megfigyelő!

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/18/2009 1 megjegyzés

Az életben vannak apró örömök és vannak mámorító, nagy események, amik boldogságot váltanak ki belőlünk! Sajnos az emberek nagy része nem veszi észre az apró tetteket, a kis örömteli pillanatokat. Azért mert mindenki álmodozik és nagy tetteket akar elérni, illetve nagy dolgokat akar megtapasztalni. Viszont az igasághoz hozzá tartozik, hogy mindig történik valami, és olyan nincs, hogy semmi sem történik. Ezt a látásmódot próbálom mostanában gyakorolni és megérteni. Ha nézem az embereket az utcán, ha nézem a fák mozgását, ha az autók haladását... Mindig vannak körülöttünk események. Hogy miért fontos ez? Felteheti mindenki a kérdést, mi a f.. -nak figyeljek oda a fákra, másokra....? Nos azért mert akkor megismered Őket! Megtudod milyen az Ő életük!  
Ha alakítani szeretném az engem körülvevő külvilágot akkor meg kell értenem miért van most így. Ez egy kicsit elvont lehet, de tegnap egész nap egy kedves barátom járt az eszemben és elterveztem, hogy beszélek vele. Akartam neki írni MSN-en, de Ő máris jelentkezett. Mostanában keveset találkoztam Pityuval, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy ha sok hasonló dolog történik velünk, akkor a döntésinkkel megteremtjük a körülöttünk lévő világot. Ha olyan gondolkodást akarok követni ami másoknak, hogy is mondjam, "elvont"... egyeseknek "spirituális", akkor fontos, hogy tisztában legyek azzal, hogy ezt csak a "most"-ban tehetem meg. Nincs jövő és nincs múlt. Csak "most"... És Én most vagyok a világban, így tudnom kell hol vagyok!
Ma este átjön egy kedves kollégám "Á" dumálni és iszogatni. :-) Na persze nem a nagy "Á"... Ő nem jönne át... vagy mégis, viszont elötte meg kell gyógyulnia :-)))
Szép hétvégét mindenkinek!

 | edit post

    Hírdetések
    -------------------------