Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Csak egy hétvége...és jön minden

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/02/2009
Nagyon unalmas hétvégém volt. Igaz "O" mondta, hogy menjek át hozzájuk, na de nem lehetek folyton náluk.
Rájöttem, hogy most már tényleg egyedül vagyok és valamit kezdenem kell a szabadidőmmel.

Ma elindult újra egy hét, és újra pörgés, stressz...ráadásul a héten olyan döntéseket kell meghoznom, amiket sokan ki akarnak hagyni. Mások életébe kell beleszólnom! :-( ez nem jó!

Normális, hogy bele tudunk szólni egymás életébe? Miért befolyásolják az emberek ennyire mások életét?

Ha végiggondolom, mind "egyek" vagyunk és ugyan ahhoz az univerzumhoz tartozunk akkor értelmét veszti a hatalmi drámák sokasága. Ez "O"-nak is üzenem!

Azt hiszem most meg kell találnom önmagam, hogy ki is vagyok.. Én egyedül, más nélkül. Pótolnom kell az ürességet ami most van...csak még nincs kivel, vagy mivel.

Visszaemlékezve, hogy régen mi volt a hobbim, a fotózást tudnám újra felhozni. Készítettem szép képeket és igen...tényleg jól sikerültek.

... a blog arra való számomra, hogy kiadjam Önmagam következmények nélkül...talán többet kell kiadnom....


Szeretnék repülni...

0 Response to "Csak egy hétvége...és jön minden"

Megjegyzés küldése


    Hírdetések
    -------------------------