Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Philip Fusco

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/31/2009 0 megjegyzés
Philip Fusco
Hát...ami szép az szép!

Azt hiszem szerelmes lettem :-))


| edit post

Randy Blue képsorok

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/30/2009 2 megjegyzés
A DNA havilap egy igen szép nyitósorozattal kezdi meg az évet:


| edit post

Magyarországon megbukott a Windows Vista

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/26/2009 0 megjegyzés
Toronymagasan vezet Magyarországon a Windows XP, a Vista az egyetlen operációs rendszer, aminek mérhető eredményt sikerült elérni mellette, de két év után azt is meglepően kevesen használják. A Mac OS X és a Linux nálunk alig mérhető.

Forrás: Index

| edit post
Bejegyezte: HungaryBoy On 1/26/2009 0 megjegyzés
Craig

Hát nem édes :-))))

| edit post
Bejegyezte: HungaryBoy On 1/26/2009 0 megjegyzés
Peter Le

Peter San Francisco-ból van és 26 éves.

| edit post
Bejegyezte: HungaryBoy On 1/25/2009 0 megjegyzés
BoyWonder

Exterface Studio által jellemező Gui Wandresen stílus:| edit post

Matt Stone!

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/25/2009 0 megjegyzés
Matt Stone!

Amikor legelösszőr megláttam a képeit eléggé ámultam.
Matt Stone fitneszmodell 25 éves és a félmesztelen képeivel igazán nagyot tarolt a modellek között.

| edit post
Bejegyezte: HungaryBoy On 1/25/2009 0 megjegyzés
| edit post

Ki kinek hazudik?

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/21/2009 0 megjegyzés
Miért szeretnek hazudni az emberek? Sokan azt hiszik, hogy nem derül ki ha nem mondanak igazat. Ez történt ma a főnökömmel is. A vezetője előtt kiderült a turpisság. Ő megkapta a figyelmeztetést azért mert füllentett, Én meg mert nem árultam be.
Elvárja mindenki, hogy igazat mondjunk, de ki az valójában aki igazat mond!?
Nem volt kellemes napom:-(

Más:Felhívott "Ő"! Meglepődtem, de jót beszélgettünk. Jól van és is jól vagyok, így minden hapy. Bár nem részemről nem teljesen őszinte ez a mondat...

Felhívott "O" és kérte, hogy menjek át szombaton :-) Na ná, hogy átmegyek!
Körbenéztem a megszokott oldalakon és mit láttam?
Brent Van Zant!

| edit post

Csak Én!

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/19/2009 0 megjegyzés
Most írok magamról egy kicsit:

Szeretem: Stargate, scifi filmek, millánói sertés borda, a macskáimat, Kylie Minogue , a munkámat, a barátaimat, spirituális dolgokat, citromot, gyertyákat

Nem szeretem: Pacal, uncsi akció filmeket, rock zenét, buta embereket, a kötelező dolgokat
| edit post

Szia Blogom!

Új élet kezdődik...egyedül...

Mivel most minden új körülöttem, úgy döntöttem, hogy el kezdem leírni milyen is egyedül. Régen nem voltam ám egymagam, mert az elmúlt években mindig mellettem volt valaki, aki a héten elment...

Ha össze szeretném foglalni, hogy az új életemmel mit is fogok kezdeni, az nehéz lenne. Most sok minden van a fejemben és sok tervem van.
De elsőre el kell határoznom, hogy "most nem kell kapcsolat"!

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------