Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

"Ha vége jó!" De kinek?

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/27/2010

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem…

Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Megint végig táncoltam az estét, de most Lacival és Zolival szórakoztunk egy jót. J A két bolond! J Zoliról mellesleg már olvashattál a blogomban…

Érdekes, hogy találkoztam egy fiatal sráccal, akit már régebben is láttam lent, de sosem dumáltunk. Ugyan sok esetben odaállt elém - itt megjegyezném, hogy eszméletlen a kakaskodás ami az Alterben megy - de aztán tovább is állt. Néztük egymást, majd elillant. Kicsit nehéz néha megítélni, hogy mi a célja valakinek. Vagy nem és csak Én vagyok naív? Azóta meg tudtam, hogy P. István a neve és írtam is neki, de válaszra sem méltat. Hm.. láttunk már ilyet! J Persze megint volt egy pár srác, aki nem értette a „nem” szó jelentését, de aranyosak voltak ahogy próbálkoztak.

Összességében kellemes hetem volt, bár most nem igaz, hogy „minden jó, ha vége jó”…

A mai modell srác James Guardino. Ugye milyen szép!? :-)


3 Response to ""Ha vége jó!" De kinek?"

 1. J. Said,

  Hey man! Totally love your blog ... :-)) I think it's super HOT!

  I just started my own gay (NSFW) blog "Flesh and Skin" at http://fleshandskin.com ...

  If you're up for a link exchange, please let me know!

  Cheers mate!
  J.

  P.S. My email address is webmaster(AT)fleshandskin(DOT)com

   

 2. All Program Said,

  Hi, I don't have no idea enter to your blog, it is a blog and you get more traffic, I always visit it
  any way, it may be possible to put your site in my blog list? and more over it would be a honor if you
  could my blog to your friend list or any part of your blog
  Here is my blog. http://xgays.6te.net/
  Any way, it is an honor if you could link my site in your blog.
  Warm Regards,
  xgays

   

 3. HungaryBoy Said,

  Hello All Program :-)

  Ok!

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------