Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Minden nap egy új tapasztalat!

Bejegyezte: HungaryBoy On 3/22/2010

Mindig amikor leülök, hogy megírjam a bejegyzésem annyi mindent tudnék írni,de közben ha mindent leírnék akkor több oldalas lenne a bejegyzésem. Talán megoldás lenne, hogy ha többször írnék és nem csak 2-3 naponta, hanem mondjuk minden nap szánnék rá pár percet. Persze aki blogol, az tudja, hogy ez nem pár perc, főleg ha csak arra gondolok, hogy mennyit szenvedek a képek válogatásával.

Most már elkezdem a lényeget is, mert tényleg van mit írnom.4000

Kezdem azzal, hogy a hétvégém nagyon jól sikerült. Hogy is sikerülhetett volna másképp ilyen remek időben, fényes napsütésben, mint ami kint volt. Talán ott kezdeném, hogy pénteken átmentem Olgihoz, hogy ott aludjak, dumáljunk egy kicsit, szidjuk a pasikat és iszogassunk. Persze nem így alakult az este, mert Csilla és a barátnője beállított, hát és onnantól kezdve viszont nem mindenre emlékszem pontosan, ezért nem is próbálkoznék azzal, hogy leírom. Az tuti, hogy csajokkal együtt, otthon iszogatni, csacsogni, pasikról dumálni és nosztalgiázni…hogy is fogalmazzak… nagyon „laza”. :-)

Eléggé későn sikerült is ágyba bújnunk két nővel. :-) Érdekes…

27000

Hogy levezessük egy kicsit az éjszakai eseményeket Olgival elmentünk vásárolgatni szombaton. Olyan pihenés képen.. :-) Sikerült is vennem egy jó felsőt (persze kapucnisat) aminek még az árán is meglepődtem. Szerintem el volt árazva de nem problémáztam rajta. :-)

Vettem fehérjét is scitec nutritiont, csokis –kókuszosat, mert már csak ez hiányzott hozzá, hogy minden meg legyen a kemény edzéshez. Az elhatározás szerint heti 4-5 alkalommal szeretnék edzeni és eddig ezt sikerült is betartanom, persze néha eléggé nagy „hisztizés” után veszem rá magamat, hogy elkezdjem. Teljesen igaz az a közmondás, hogy a szépségét meg kell szenvedni.

Szombat este elkezdtem chatelni a gyaloglón és a romeon, gaypointon megválaszolgatni a levelimet. Hát elmondhatom, van egy pár ember, aki nem tudom, hogy mit képzel a világról és magáról. Nagyon durva…

Viszont végre szóba állt velem (köszönhető az új képeimnek) egy srác akit már akkor is kiszemeltem magamnak amikor még a P-sem volt képben. Vagyis évekkel ezelőtt. Azt nem tudom, hogy azóta nem volt párja, vagy újra egyedül van, de sosem akart szóba állni régen velem. Most ugyan beszéltünk de eléggé fura és lassú egy beszélgetés. Gondolom annyira nem érdeklődik „mbdmbd”.

white_main_image_press

Vasárnap elmentünk a barátokkal egy fürdőbe pihenni, ejtőzni, pancsolni. Nagyon kellett már a téli hónapok után ez a kis felüdülés. Napoztunk, lángost ettünk… J Olyan jó volt!

Amikor este haza jöttünk, akkor még elmentem egy randira a pointos fineromance-al, de nagyon nevetségeses volt. Előző nap 2 órát MSN cameráztunk, de a találkozáskor csak annyit mondott, hogy „másra számítottam” és búcsúztunk is. Most komolyan mire számított? J Képen, camon is látott… nagyon idióta emberek vannak.

Persze minden jó ha vége jó, Lacival elmentünk meginni egy MC kávét és jól kidumáltuk a sok idióta buzit. A két magányos farkas megmondta a tutit! J

Este még egy kis beszélgetés és ma..ti…  :-) Kisördivel, aki még mindig olyan szép azt hiszem örök kedvenc marad számomra! Imádni való!

26003_1439904557117_1218141928_31318561_2920428_n

Egy szűrnyű mai nap után most lépek moziba Tomival, de este még leszek.

Phil Hunter 13 Phil Hunter 12 Phil Hunter 11 Phil Hunter 2Phil Hunter 10 Phil Hunter 9 Phil Hunter 8   Phil HunterPhil Hunter 5 Phil Hunter 4 Phil Hunter 3   Phil Hunter 7Phil Hunter 6

1 Response to "Minden nap egy új tapasztalat!"

  1. Iguazu Said,

    "...néha eléggé nagy „hisztizés” után veszem rá magamat, hogy elkezdjem." Uh, ne is mondd, pedig én csak súlyzózom. :D

     

Megjegyzés küldése

    ..

    About Men Blogs - BlogCatalog Blog Directory
    Hírdetések
    vote for gay blogs at Best Male Blogs!
    -------------------------
    Powered By Blogger