Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Zöld szem? De jó!

Bejegyezte: HungaryBoy On 5/23/2009 6 megjegyzés

Egy újabb hétvége! Persze szombaton munka, vasárnap pihi, ahogy mindig is szokott lenni... de így jó!
Holnap végre együtt a brigád és elmegyünk Ceglédre a fürdőbe! Már várom, hogy újra a barátaimmal legyek és meghallgassam Őket!

Más: Tegnap egy nagyon spontán napom volt... bementem az Árkádba (bevásárlóközpont) és vettem egy szemet. :-) Zöld szemet! De most tényleg... jelenleg barna szemem van és ha már a 21. században élünk és lehet zöld szemem, akkor legyen is!
Kíváncsian várom ki fogja észre venni majd, mert azt mondják hogy valaki akkor figyel rád valójában, ha egy spontán alkalomkor megkérdezed, hogy milyen színű szemed és Ő tudja... érdekes, próbáld ki! Valamelyik nap Pityuval beszélgettem és igazából átgondolva mind azt, amit mondott, rájöttem, hogy valóban elvagyok most egymagam és túl görcsösen akarok magamnak társat találni. Bár tudjuk, hogy ez nem ilyen gyorsan és könnyen megy. Azt elmondhatom, hogy vannak érdeklődők, vannak randik, de valahogy egyik sem az igazi. Nincs az a "wow" érzés... és az kell! Néha jobban viselem, néha nehezebb, de egy biztos… nem leszek mindig egyedül, ezt tudom. Legyen mindenkinek szép hétvégéje! Csók!


| edit post

    Hírdetések
    -------------------------