Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Rossz is történhet!

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/29/2009 3 megjegyzés

Hát rettentően egy őrült hétvége van mögöttem. Kezdve Kyra ablakban való eltűnésével, folytatva, hogy itthon bedöglött az elektronika és ha ez még nem volt elég, ellopták az autóm rendszámát. Azt sem tudom hova tegyem ezt a sok szarságot, mert ennyi rossz nem szokott velem egyszerre történni. :-(

tc3

| edit post

Vásár!

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/29/2009 0 megjegyzés

Tegnap este bementünk a barátaimmal a Budapesti karácsonyi vásárra. Séta a Váci utcában, majd a Vörösmarty téren végig jártuk a vásárt. Forraltból, kürtös kalács, töki pömpöst és minden ami egy ilyen vásárhoz hozzá tartozik! Szóval jót sétáltunk és eltöltöttünk pár kellemes órát együtt.

P1020856

Boldog szülinapot Ferkó!!! Használd ki, ez a Te napod! :-) Két úriembert küldök neked mára, de csak óvatosan! :-)

SAGAT-DAVE050909-(63-of-99) SAGAT-DAVE050909-(64-of-99)

| edit post

my cats!

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/28/2009 3 megjegyzés

Tegnap este eléggé megrémültem, amikor a macskáim az ablakban ültek és az egyik csak úgy eltűnt. Persze aki nem bírt magával és egy szemvillanás alatt eltűnt a sötétben, Kyra volt. Hirtelen felugrottunk Nemesziszel és egyből láttuk, hogy kint van az utcán a macska. Felkaptam a cipőmet és kirohantam, addig Nemeszisz becsukta az ablakot és Mollyt leküldte onnan.

 IMG_0005 egyéb 045

Molly                                                                          Kyra

Amint kiértem, láttam, hogy két cica is van kint, de annyira sötét volt, hogy nem tudtam a fekete bundájuk miatt megkülönböztetni őket. Persze mind a kettő elkezdett ellenkező irányba rohanni és Én az egyik után szaladtam és hívtam a macskémat. Amint megfordultam láttam, hogy a másik odafut a lakótömb bejáratához és keserves hanggal nyávogni kezdett. Oda futottam Én is a bejárathoz, és látom, hogy Kyra ugrál fel a kilincsre, mert tudta a kis okos, hogy ott szoktam bejönni. Amint megismerte a hangom összekuporodott és hagyta, hogy felvegyem.

Felemeltem gyorsan az ölembe  és egyből abba hagyta a sírást, majd a kis mancsaival átkarolta a karom és várta, hogy beérjük a lakásba. Nemeszisz azonnali segítsége és a cicám bizalma miatt nem lett nagyobb tragédia! Az biztos, hogy ha elveszett volna, akkor… akinek van kisállata tudja!

Kisebb sebekkel a lábán és egy kis izgalommal megúsztuk az esti vészhelyzetet!

 4a8aae963f471 4a40dd935f571 4a86d33ab6ee4 4a391cd1de4f3 6a00d8341c2ca253ef0105371258c7970b 48eb7f5677d006a00e54f0a235a8834011570dd373a970b-800wi  dave-norwell-1 davidcarty_06

| edit post

23 év a saját börtönödben…

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/27/2009 0 megjegyzés

Aki még nem hallotta annak ajánlom, hogy ezt a történetet olvassa el. A lényeg, hogy “23 éven át némán sikított a kómásként kezelt férfi”. Eléggé megdöbbentő! A cikket itt bővebben is elolvashatod.

“Több mint két évtizedet töltött bezárva a saját testébe a belga férfi, akiről azt hitték, kómában van. Hallotta a látogatók beszélgetéseit, emlékezik, mi történt vele és hogyan próbált menekülni az élve eltemetéstől. Mint szakértőinktől megtudtuk, az eset véletlenül sem egyedülálló, megvan az esély a hibás diagnózisra, a jog ezeket csak akkor kezeli egyértelmű műhibaként, ha a vizsgálati protokol valamely részét kihagyják. Az eset kapcsán kiújult a vita a vegetatív állapotúként diagnosztizált emberek rendszeres felülvizsgálatáról és az eutanáziáról.

Transported_by_danthedanimal"Sikítani próbáltam, de semmi sem hallatszott belőle" - felelte Houben az RTBF belga rádiónak írt nyilatkozatában. "Eleinte dühös voltam, belül tomboltam, majd megtanultam így élni. Sokat meditáltam, álmodoztam, néha korábbi emlékeimbe kapaszkodva, néha egy teljesen más létezést képzeltem el."

Houben 20 évesen, egyetemi hallgatóként szenvedett majdnem halálos autóbalesetet, teljesen lebénult. Az orvosok a nemzetközileg is használt Glasgow Kóma Skála felhasználásával diagnosztizálták a férfit, akit öntudatlannak nyilvánítottak. Többször újra megvizsgálták, az eredmény azonban minden esetben ugyanez volt. Houben saját teste börtönében tehetetlenül figyelte, ahogy az orvosok és nővérek körülállják az ágyát a napi vizitek során, vagy, ahogy édesanyja elmesélte neki, amikor édesapja meghalt. Azonban semmit sem tehetett, képtelen volt kommunikálni a külvilággal, nem tudta mozgatni a fejét, sőt, még sírni sem.

"A 23 évben meditációval és álmodozással töltöttem a napjaimat. Amikor felfedezték, hogy tudatomnál vagyok, olyan volt, mintha másodszorra is megszülettem volna" - nyilatkozta a most 46 éves Rom Houben, aki egy speciális számítógép és érintőképernyő segítségével képes kommunikálni tolószékéből.”

 

Hogy valami vidám dologról is szó essen, újságolnám, hogy lesz randim. Persze bővebben majd csak utána mesélek. :-)

 1000 3000

Jamison Hill (1) Jamison Hill (2) (1) Jamison Hill (2) Jamison Hill (3) (1) Jamison Hill (3) Jamison Hill (4) Jamison Hill (5) Jamison Hill (6) Jamison Hill (7)

| edit post

New Moon

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/26/2009 0 megjegyzés

Ma este elmentünk “T”-el megnézni a New Moon filmet. Mivel az első rész nagyon tetszett, ezért már igen csak vártam a folytatást. Nem kezdem el dicsérni a filmet, mert aki kíváncsi volt rá, már úgy is megnézte, viszont aki még nem látta annak csak ajánlani tudom.

Viszont kiemelném Taylor Lautnert aki igen csak jól néz ki a filmben. Még fiatal, de ellenállhatatlan…

taylor_lautner_shirtless_new_moon

jl normal_rolling_stones_(6) normal_rolling-stones- normal_rolling-stones-_(2)j 600full-taylor-lautner taylor-lautner-shirtless101526_taylor-lautner-in-teen-vogues-october-issue 5640410 Taylor LautnerphpThumb_generated_thumbnailjpg  taylor_lautner Taylor_Lautner_3  taylor_lautner_shirtless_sixpack_new_moon_set_tree_300x400  taylor_shirtless2 taylorlautner_newmoonset taylor-lautner-shirtless-eclipse-photostaylor-lautner-cfda-fashion-04 taylor-lautner-cfda-fashion-06-684x1024   Taylor-shirtless-twilight-series-8256434-290-426

| edit post

Fekete vagy fehér…

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/24/2009 1 megjegyzés

Az előző bejegyzésem egy kicsit érdekesen és sokak számára érthetetlen volt. Ezt sajnálom, de hát egy blog olyan mint a napló, néha furcsa gondolatokat is bele ír az ember.

Ma nem készültem semmi nagy regénnyel, így csak a képek lesznek ma.

Szép estét mindenkinek! :-)

Imádom a fekete-fehér képeket!

Blackwhite (1) Blackwhite (12) Blackwhite (13) Blackwhite (16) Blackwhite (17) Blackwhite (50)  Blackwhite (86) Blackwhite (89) Blackwhite (123) Blackwhite (129)  Blackwhite (181) Blackwhite (187) Blackwhite (188) Blackwhite (251) Blackwhite (311) Blackwhite (312) Blackwhite (314)

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------