Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

29. évem első élményei

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/31/2009 0 megjegyzés
 

Ma már 29 éves vagyok, egy ével újra öregebb. Tegnap az utolsó 2x éves születésnapom volt, ezután már a 30-as évek következnek. Úgy is azt mondják, hogy 30-tol férfi a férfi. Na majd meglátjuk. :-)
Így utólag köszönöm szépen mindenkien a jókívánságait, a köszöntőket és most már biztos vagyok benne, hogy sok jó ember olvassa blogom, mert olyanok is írtak akiről azt sem tudom merre élnek a világba. Például egy srác rágrafikázta a nevemet egy férfi hasára aki egy szülinapi tortát tart a kezében, van aki egy kedves képeslappal lepett meg, de volt olyan ötlet is, hogy egy fordítóval próbált meg egy verset a tudtomra adni. Volt aki igyekezett az első lenni, de volt aki az utolsó akart maradni. :-) Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek, nagyon jól estek a kreatív ötletek.
Persze sok kolléga, főnököm, rokon és haver is felköszöntött SMS vagy telefonhívás útján. Cory Grant (10)

Ami igazán kellemessé tette a napomat, hogy “T”-el találkoztunk reggel és elmentünk reggelizni. Kicsit furán éreztem magam, mert nagyon rég néztem szerelmes ember szemébe. És nem a sima szeretettről beszélek, hanem a rózsaszín hetekről, amikor meghallod a hangját és mosolyogsz, pedig csak telefonon keresztül beszélt vele és amikor minden témában oda lukad ki, hogy milyen jól érzi most magát, hogy Ő az élete része, na arról a szerelemről beszélek. Szóval miután megéreztem “T” eddig ismeretlen energiáit már sokkal jobban meg tudtam érteni, hogy mi az ami igazán hiányzik az életemből. Nagyon jót beszélgettünk róluk, rólam és egy erős Önbizalmat adott, hogy ne keressem magamba a hibát, mert így vagyok jó és nem kell azért megváltoznom, hogy találjak egy társat. :-) Köszönöm!
Hogy egy másik meglepetést is elmeséljek, Nemeszisz munka után belépve az ajtón, egyenesen a konyhába rohant. Néztem is, hogy semmi kabátlevétel, vagy lepakolás, csak irány a konyha. Pár perc múlva már egy szelet tortával a kezében állt az ajtóban és egy gyertya égett a tetején. Elénekelte nekem a születésnapi dalt és amint kiejtette a száján, hogy kívánjak valamit és fújjam el a gyertyámat.. az annyira aranyos volt. Az Én születésnapi tortám és még kívánni is lehetett. :-) Persze, mit kívántam…? Persze, hogy Őt… :-)))
Cory Grant (11) Egész héten abban a hitben éltem, hogy este megyünk bulizni, amit meg is írtam itt, de egy nappal előtte “O” MSN-en jelezte nekem, hogy betegség miatt halasszuk el és tegyük át másik hétvégére. Eléggé megdöbbentett és csalódott érzés fogott el… De Én nem voltam beteg és az Én születésnapom volt… Du. persze “I” és “O” felhívott, hogy felköszöntsenek, de Pityu egy SMS-el elintézte a dolgot… úgy mint egy kollégám… meglepő, mert egy vad idegen is megpróbált valami különlegeset adni… Persze nem megyek bele hatalmi drámákba, de Ők most nem vettek részt a szülinapomban…
Este viszont Nemeszisszel úgy döntöttünk, hogy mi akkor is megünnepeljük az Én napomat és elmentünk a B7-be. Na eddig ez a buli sikerült a leg bénábban. Bombariadó volt és nem lehetett bemenni… vártunk és vártunk, de elment a hidegbe mindkettőnk kedve az egésztől és haza jöttünk. De annyira nevettünk  a szitun, hogy már csak azért is megérte. :-)
Szóval így telt a születésnapom! :-) Köszönöm mindenkinek még egyszer a meglepetéseket, a reggelit, a beszélgetést, a tortát és az élményeket.

Most elmegyek kirándulni pár baráttal, ismerőssel…

Szép napot mindenkinek!

lucas-malvacini-0401 lucas-malvacini-0402 lucas-malvacini-0403 lucas-malvacini-0404 lucas-malvacini-0405 lucas-malvacini-0406 lucas-malvacini-0408 lucas-malvacini-0409 lucas-malvacini-0410

| edit post

My birthday! :-)

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/30/2009 5 megjegyzés

Ma van a születésnapom! Már most, reggel egy csomó szülinapi köszöntőm jött…köszi mindenkinek! :-)

6875birthday_baker_boy HappyBirthday1

| edit post

"V" sorozat

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/29/2009 0 megjegyzés
November 3.-án elindul egy új scifi sorozat az ABC oldalán. A címe "V". A történet arról szól, hogy hatalmas űrhajók jelennek meg az égbolton, s mikor emberek millió épp összeomlanának, megtörténik a kapcsolatfelvétel, s kiderül, kedves látogatók jöttek az űrből. Idővel persze kiderül, hogy nem annyira kedvesek és barátságosak mint amilyennek látszanak. Ha jól tudom november 3.-án lesz a bemutató. Ezen a linken mindenki elérheti a weboldalát az új sorozatnak. Mivel nagy scifi rajongó vagyok, ezért Én biztosan megnézem! :-)


| edit post

A múlt emlékei…

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/28/2009 2 megjegyzés
Ma már szabadságon vagyok és a héten jelenleg a pihenés a legfontosabb számomra. viszont ma minden képen el kell mennem az autószerelőhöz, mert lejár a kisautó műszakija és meg kell hosszabbítani. A téli gumikat is le kell cserélnem, de azt majd “I” –el megbeszélem, mert náluk vannak a téli gumik.
Délután kimegyek nagymamámhoz egy kicsit, mert már többször hívott, hogy régen látott. Ha még nem írtam, akkor megosztom, hogy édesanyám meghalt és apám eltűnt, így a nagyszüleim neveltek fel.
Kyle Clarke
Én Csömöri vagyok és ott is nőttem fel. Budapest mellett van, Pest megyében kb. 6000 lakossal. Könnyen megközelíthető és eléggé nagy növekedésen ment át az elmúlt 5 évben. Szerintem kicsit unalmas egy nagyközség, de azért ha tehetem visszaköltözöm oda. Csöndes és kedves emberek laknak ott. Mikor meglátogatom a nagyszüleimet olyan jó érzéssel megyek el az általános iskolám előtt, a sportpálya mellett ahol évekig játszottam kézilabdát és éltem át a győzelem, illetve a vereség élményét. Bemegyek a régi kedvenc kisboltba, ahol még mindig Aranka néni ül és árulja a túró rudit, vagy a templom mellett ahova minden vasárnap reggel a nagymamám elküldött ministrálni, pedig nagyon nem szerettem… szóval Csömörön mindig jó emlékeim jönnek elő.
Parkour3
Megjegyzem, hogy most jól érzem a bőrömben és rendben vannak körülöttem a dolgok, így ha valaki úgy véli, vagy gondolja a soraimból, hogy valami féle depresszióban vagyok, az téved. Tényleg minden rendben van most! :-)
Kellemes napot mindenkinek! :-)
53j 53qe Ari2 Ari6 sebastian_f8 6a00e54f0a235a883401156fbbb474970c-800wi
| edit post

Még csak hétfő van…

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/26/2009 2 megjegyzés

Úgy döntöttem, hogy kiveszek pár nap szabadságot a héten. Leginkább azért, mert már nagyok kimerített az elmúlt hónapok folyamatos hajtása amit bent volt, illetve mert a héten születésnapom van és persze, hogy nagy buli közeledik. :-)

JL2076blog JL2097blog JL2218blog 

A munkámról most sokat nem írnék, mert szerintem unalmas folyton ezt hangoztatni és úgy tűnne, mint ha semmi más nem történne velem az életbe, csak is a munka. Ez persze nem így van, csak vannak dolgok amiket nem szívesen osztok meg.

Ami most igazán foglalkoztat, hogy anyagi téren kicsit átrendezzem az életem és tudatosan használjam a pénzt. Végig kell gondolnom, hogy mire költök és mi az ami hasznos ebből. szerintem eléggé kifolyik a pénz a kezem közül, de egy kis odafigyeléssel nyárra összegyűjthetek egy kellemes nyaralásra, pihenésre. Azt tudom, hogy mostanában nagy kiadásaim voltak és nem azt mondom, hogy fölösleges dolgokra költök, csak annyit, hogy mindig elköltöm amim van. :-)

   esculpta 02esculpta 03esculpta 05

Pasi téren semmi. Ugyan beszélgetek pár sráccal, de nem hiszem, hogy belőle valami. Talán nem akarom eléggé vagy tudom, hogy nem Őket keresem. De akkor kit? És merre van? Ezt a gondolatmenetet nem folytatom, mert a végén csak depi van és magány. Erre most nincs szükségem.

jon4 LiamFultonNakedRugbyLeague lindwalter06 male-model110 may27- (14) MAYmmD4

| edit post

Kész van!

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/24/2009 3 megjegyzés
Remélem mindenkinek tetszik az új oldal! :-) lucas-malvacini-0201 lucas-malvacini-0202 lucas-malvacini-0203 lucas-malvacini-0204 lucas-malvacini-0206 lucas-malvacini-0207 lucas-malvacini-0208
| edit post

Egyedül, de vannak barátaim

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/21/2009 1 megjegyzés

Azt biztosan tudom jelen helyzetemről, hogy nem alakul valami jól a magánéltem. Nincs sem udvarló, Én sem udvarlók senkinek és nem is érdeklődik irántam senki. Hogy miért lehet ez? Hm.. ez a kérdés minden héten többször is eszembe jut, de azt hiszem, hogy sosem fogom megtalálni rá a választ. Teljesen nyitott vagyok minden közeledére, a világra a változásra, de akkor sem történik semmi.
Már több hónap is eltelt azóta, hogy valaki mellett keltem volna fel, akihez odabújhattam és jelenleg úgy érzem, hogy még több hónap el is fog telni, amíg újra érezhetem. Na de most ez van, nem sajnáltatom magam, csak gondoltam megosztom veled, hogy még mindig magányban élem életem. :-)
Más: lassan itt van a születésnapom és mint minden évben most is azt tervezzük, hogy elmegyünk bulizni közösen a barátaimmal. Amikor megkérdezte „O” és Pityu, hogy kiket hívjanak el, rajtuk és a párjukon kívül nem igazán tudtam mást mondani. Persze ott van „T”, de Ő sem hívott soha és nem is igazán ugyan azt jelenti nekünk a „szórakozás”, illetve mostanában már csak telefonon beszélünk, ugyan is nagyon elfoglalt 1 órás sétához! Akkor ott van „R”, Ő annyira rokker, hogy belehalna, ha velünk kell jönnie, inkább majd külön felköszönt. Hm, ki van még akit elhívhatnék….??? Nemeszisz…Ő jön! Még szép!!!! Olyat táncolok vele, hogy az összes pasi engem fog irigyelni! :-))

Azt hiszem ennyi… nem is kell nagy tömeg :-)
Netán ha valaki kedvet érzett, hogy eljöjjön akkor jelezze Emil-be és megírom mikor és hol leszünk.

Na jócakát!

4000 10000 11000 12000 Josh 02 Josh 03  Josh 05 Josh 06 Josh 08 Josh 09 Josh 10 Josh 12 Josh 13
| edit post

    Hírdetések
    -------------------------