Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Minden ami ma belefért...

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/20/2009

Antoine de Saint azt mondta, hogy egyedül a szellem szabadsága teszi lehetővé a gondolat fejlődését. Ezt végig gondolva a tegnap este nézett film jut eszembe, aminek a története egy ősemberről szolt, aki 14.000 éves és még a mai napig közöttünk él. Elmeséli a barátainak, hogy ki is valójában és miken ment keresztül. Ahogy az író felvázolta a karaktert és próbálta a mai társadalmi ember tudatához hozzá kapcsolni és megérthetővé tenni egy ilyen hosszú utazás lehetőségeit, élményeit arra döbbentem rá, hogy valóban nem számít mennyi évet éltünk, mert nem arra emlékszünk majd, hanem azokra a pillanatokra, amiket ezen évek alatt átéltünk. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg! A címe: The man from Earth - Az Őslakó
Aki olvassa blogom, az tudja, hogy van egy lány, akivel együtt élek és az utunk most közös irányba halad, de az elmúlt időben látom hogy távolodik... ez az irány számomra már ismeretlen… viszont ez a legjobb ami vele történhet! A lakótársamról van szó és a Nemeszisz oldalon olvashattok róla.” Egy érték vagy és csak annnyit akarok mondani neked, hogy amit tudsz az már a Tied és amit nem tudsz azt keresd a pillanatban”.

Hogy ne csak a spiritualitásról szóljon a napi bejegyzésem, megemlíteném, hogy ma este egy igen kedves emberrel volt szerencsém beszélgetni. Egy régi ismerőssel, akit évek óta nem láttam és ezért igazán nagy élmény volt most vele beszélgetni és megállapítani, hogy még mindig ugyan olyan az egyikünk, mint a másik. :-) Köszönöm Peti

1 Response to "Minden ami ma belefért..."

  1. Peritoni Said,

    My new home: www.pikitonis.com

     

Megjegyzés küldése


    Hírdetések
    -------------------------