Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Film és John Gress

Bejegyezte: HungaryBoy On 5/31/2009 0 megjegyzés

Ma elmentünk moziba. "O", "I", "A" és Pityu. Hogy milyen filmre? A Star Trek filmet. Aki még nem látta annak ajánlom, hogy nézze meg. Nekem nagyon tetszett!

Más:
Tegnap írt nekem
John Gress, hogy nézi a blogomat. Aki nem tudja, egy fotóművészről beszélünk. Felmentem az oldalára a www.blog.johngress.com weboldalra és őszintén mondhatom, hogy csodás képei vannak. Végig néztem az összes képét és mondhatom, nagyon tehetséges. Átküldött üzeneten egy pár képet amit lent szeretnék is veletek megosztani, hogy a saját szemetekkel lássátok a tehetségét. Persze ha nem a föld másik oldalán élne, kérném, hogy rólam is csináljon képeket, de ez nem lehetséges. Ha van egy kis időd, látogasd meg a weboldalát!| edit post

i'm done...

Bejegyezte: HungaryBoy On 5/30/2009 2 megjegyzés
Minek mindig az a sok gondolat...? Kimerült vagyok, most csak a képek vannak...


| edit post

Mindig jön a válasz!

Bejegyezte: HungaryBoy On 5/28/2009 1 megjegyzés
Türelem, kitartás... ezt kapom egész nap a barátaimtól és az ismerősöktől. Van aki azt írta a levélben, hogy eljön és megreguláz... :-)
Köszi mindenkinek a bíztatást!

És "O"... brutális napunk lesz! :-)

Marcel:

| edit post

Türelmetlen vagyok!

Bejegyezte: HungaryBoy On 5/27/2009 4 megjegyzés
...dönthetünk úgy is, hogy nem változtatunk semmit és azok maradunk, akik eddig voltunk. Ha pedig nem változik semmi, akkor minden marad a régiben. néha vannak olyan időszakok, amikor nagy változáson megyünk át és ilyenkor próbáljuk kideríteni, hogy vajon a változásnak jó, vagy rossz lesz a vége. Ezt persze csak akkor tudjuk befolyásolni, ha magunk irányítunk mindent és akkor leginkább, ha magunk idézzük elő a változást.


Néha az is megesik, hogy hiába akarjuk a változást irányítani, nem úgy alakul ahogyan szeretnénk. Hogy miért írom mindezt? Azért hónapokkal ezelőtt azt gondoltam, hogy ha megváltozok akkor valami történni fog. Leginkább, hogy találok egy új társat, mivel leginkább külsőleg változtam. Vajon elég fizikálisan megváltozni?
Ha nem, és meg kell változnom nekem is, mármint az Én személyemnek, akkor még is mit jelenthet a "változtatás"?


Egyáltalán ha bele gondolok, honnan tudhatjuk, hogy mi nem tetszik a többi embernek? Amikor elkezdjük magunkat vizsgálni akkor az a legjobb, ha tisztában vagyunk és el is hisszük Önünk tökéletességét! Ha tudjuk, hogy tökéletesek vagyunk és elfogadjuk magunkat olyanak amilyen, akkor honnan ismerhetjük fel a hibáinkat? Nos ezekre a pontos válaszokat nem tudom, csak azt érzem és látom, hogy nem elég az a változás amin külsőleg átmentem, hanem valamit változtatnom kell az énemen is.


Miért fontos ennyire, hogy párban éljünk és ha már nincs lehetőségünk, miért küszködünk folyton az érzéssel... miért nem tudjuk egy kis időre a "valakihez való tartozást" elfelejteni? Egyszerűen csak kikapcsolnánk és amikor megismerünk valakit akkor bekapcsoljuk.
Persze ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem lenne csalódás, izgalom, vágyakozás, hiányérzet...


Jelenleg ha valaki megkérdezi, hogy van-e udvarló, azt mondanám, hogy igen is, meg nem is. Igen, mert beszélgetek srácokkal, nem is, mert csak egyszer beszélünk és utána nem ír. Pedig mindenki úgy búcsúzik el, hogy holnap folytatjuk. Hát persze... Lehet, hogy csak előző bejegyzésem kapom meg...?| edit post

    Hírdetések
    -------------------------