Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Rajzok

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/26/2009 1 megjegyzés
Minél jobban közeledünk a hétvégéhez, annál inkább fáradtabb vagyok. Lehet, hogy egy kicsit sokat dolgozom, de hát mi mást csinál egy férfi, aki egyedül él.

Tegnap elvitt "I" venni egy kondi gépet (ezúton is köszönöm neki), így nincs most már több kifogás a kondira. :-)

Mindenkinek köszönöm a sok dícséretet és üzenetet!

Ha már a Disney rajzok voltak, akkor más rajzokat is nézzünk meg :-)

| edit post

Disney hősök

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/23/2009 5 megjegyzés
Nagyon szeretem a Disney meséket... nos íme egy gyűjtemény a férfi szereplőkről :-)

| edit post

Angyalok és a szülinap!

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/22/2009 0 megjegyzés
Meg volt a nagy szülinapi party! :-)

"I" és "O" szülinapját tartottunk és úgy döntöttünk, hogy karaokézni fogunk. Persze megint 
1 órán keresztül szereltem a technikát, de azért sikerült összehozni, hogy minden tökéletes legyen. Jól sikerült a buli és eléggé sokat ittam (mármint a saját mércémhez képest), így most eléggé ki van a hasam. Sokat röhögtünk, leginkább "L"-en, Pityu barátját. Nagyon nagy arc és egy mókamester. 
"O" meglepően (számomra) sokat ivott és mikor már nagyon jól volt és egy érző pillanatában átölel és annyit mondott...

Reggel 8 körül felkeltünk, majd hazajöttem és 16h-ig aludtam. 
Köszönöm "P" segítségét aki itt aludt, hogy a csajok ne legyenek egyedül!

Kaptam már egy pár kommentet, hogy milyen jó  a blogom, ami igen jó visszaigazolás. Ezúton köszönöm mindenkinek az üzenetet.

Holnap ismét meló va... nagyon nincs kedvem hozzá :-(
Tegnap este nem voltam egy angyal, ellenben a lenti képeken szereplőkkel:| edit post

Vizes férfi

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/20/2009 1 megjegyzés
Teljesen ki vagyok.. elfáradtam a héten. elég mindenkiből, minden idióta főnökből, munkatársból!

Na mindegy, nem panaszkodom... inkább megmutatom mit csinál egy férfi ha víz közelbe kerül:| edit post

Világ, Romeo

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/19/2009 0 megjegyzés

Ma beszélgettem egy lánnyal…"E", egy a sok közül, de abban különbözött, hogy adott és mondott olyanokat amivel segített. Segített átgondolnom az életem, segített megértenem az utamat és segítette megértenem…

Jó volt beszélgetni vele mert jobb kedvem lett.

„O” lebetegedett, így ezen az úton küldök neki sok puszit és jobbulást!

Tegnap végignéztem a romeot, de hihetetlen, hogy aki tetszett az nem válaszolt, aki meg nem tetszett egyfolytában írogatott. Ez tény, hogy most nem találok senkit? Ilyen nem lehet… Kicsit hiányzik, hogy érdeklődjenek utánam, udvaroljanak olyanok akik tetszenek. Ez most nincs…ennyi minden megváltozott négy év alatt?

Nézem a híradót és nem hiszem el, hogy ennyire eltorzultak az emberek, hogy megkéselnek másokat, öregeket rabszolgaságra fognak, a politikusok csak öttletelnek de semmi megoldásuk sincs a válságra. Itt tart a világ…kész káosz!

Remélem a képeim nem okoznak káoszt! J

| edit post

Fletó és Cody Cummings

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/17/2009 6 megjegyzés
Ma mindenki Feri beszédjét elemezte. Van aki jónak itélte, de volt aki szerint csak egy nagy bla-bla. Mindenki eldöntheti, mit von le belőle! :-)
Találkoztam ma "P"-el... aranyos volt és beugrott. Megbeszéltük, hogy szombaton itt alszik, mert "O"- nál szülinapi buli lesz és ott alszom, viszont a lányokat nem akarom egyedül hagyni.
Remélem nagy buli lesz!  :-)
Tegnap Pityunak nem tetszett, hogy kicsit depis hangvételű a blogom. Tényleg az?
Nem tartom annak, maximum tele vagy a "pasi vágyaim" tömkelegével.
Nincsen semmi bajom és nincs az, hogy "jaj egyedül öregedem meg" ! Egyszerűen csak várom, hogy történjen valami...mármint a "sült galambra". :-) Ez nem mindig előnyös, de így döntöttem és mint tudjuk a szabad akarat...nos mind fellett! :-)
Itt van egy másik kedvencem :

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------